Netflix, Atiye'nin İkinci Sezonundan İlk Fotoğrafları Paylaştı

21
4
1
0
0
Netflix, Atiye'nin 10 Eylül'de abonelerinin beğenisine sunacağı ikinci sezonundan ilk fotoğrafları paylaştı. Çevrimiçi yayın servisi ayrıca Atiye'nin ikinci sezonundan neler beklememiz gerektiğine dair ipucu niteliğinde bir açıklama da yaptı.

Netflix’in Türkiye’deki ikinci orijinal dizisi olan Atiye, yaklaşık 10 aylık meraklı bir bekleyişin ardından 2. sezonuyla 10 Eylül’de Netflix abonelerinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde dizinin yayın tarihini duyurmak için kısa bir tanıtım videosu yayınlayan Netflix, şimdi ise Atiye’nin ikinci sezonundan ilk fotoğrafları paylaştı.

Senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın yer aldığı Atiye’nin 8 bölümlük ilk sezonunda Beren Saat ve Mehmet Günsür’ü başrolde izlerken; bu isimlere Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Hazal Türesan ve Meral Çetinkaya’nin eşlik ettiğini görmüştük.

atiye 2. sezon ilk fotoğraf

Bilmeyenler ve hala izlemeyenler için; diziye adını veren Atiye karakterinin mistik hikayesini merkezine alan dizi, çocukluğundan bu yana anlamını dahi bilmediği halde aynı şekli çizen Atiye’nin bu şeklin binlerce yıl önce inşa edilen Göbeklitepe’de bulunduğunu öğrenmesi ve şeklin hikayesini öğrenmek için uzun bir maceraya atılmasıyla başlıyor.

Atiye’nin 2. sezonundan ilk fotoğrafları paylaşan Netflix, aynı zamanda yeni sezonda Atiye’nin nasıl bir hikayenin içinde olabileceğinin ipuçlarını veren bir açıklama da paylaştı. Öncelikle; 2. sezonu tamamen ilk sezondan edindiği bilgilerle izlemek isteyenlere açıklamayı okumamalarını tavsiye ediyoruz. Geri kalan herkes için; Netflix’in Atiye’nin 2. sezonu için paylaştığı açıklama şu şekilde;

atiye 2. sezon fotoğraf

“Tüm gerçekleriyle yüzleşip, kendini kabul etmeyi öğrenen Atiye; istediği her şeyin mümkün olabileceğini ve insanın gücünün sınırsızlığını gördükten sonra, ölen kardeşi Cansu'yu geri istemiştir. Göbeklitepe'deki boyut kapısından geçerek, kardeşinin hayatta olduğu bir olasılığa gider. Ancak bu olasılıkta hiç bir şey, alıştığı ve bildiği gibi değildir. Tanıdığı kimse Atiye'yi tanımamaktadır. Çünkü kardeşinin hala sağ olduğu bu yerde, Atiye ve hatta geldiği kapı olan Göbeklitepe hiç var olmamıştır...

Daha önce kendi yoluna yürüyen Atiye, bu kez başkaları ve toplum için hareket etmeyi öğreniyor. Bu seferki, onun kahramanlığının aşka ve insanlığa adanma hikayesi…”

21
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
4
1
0
0