Netflix UK, Nisan Ayının En Çok İzlenenlerini Açıkladı

17
8
1
1
0
Yüzlerce yapımı içinden barındıran Netflix, artık birçoğumuzun bolca vakit geçirdiği bir platform haline geldi. Netflix UK, geçtiğimiz ay en çok izlenen yapımların listesini yayımladı. Bahsi geçen listeler sayesinde yeni dizi ve filmleri bulabilirsiniz.

Dünyanın en büyük çevrimiçi platformlardan biri haline gelen Netflix, dönem dönem yayına soktuğu yapımlarla kullanıcılarını memnun etmeye ve yeni kullanıcıları platforma çekmeye devam ediyor. Şirketin resmi UK Twitter hesabı, geçtiğimiz ayın en çok izlenen yapımlarını liste halinde paylaştı.

Listenin başında çıkışıyla birlikte çok ses getiren başarılı belgesel Our Planet geliyor. Our Planet'ı henüz izlemediyseniz izlemenizi öneririz. Yaşadığımız gezegenin hiç bilmediğimiz yüzlerini görmek için oldukça iyi bir fırsat. 

Nisan ayında Birleşik Krallık'ta en çok izlenen 10 yapım:

En çok izlenen 10 film:

En çok izlenen 10 dizi:

En çok izlenen 10 belgesel:

Birleşik Krallık'ın Nisan 2019'da en çok tercih edilen yapımları bunlardı. Yapımların Netflix profillerine ulaşmak için isimlerine tıklayabilirsiniz. Listede yer alan favori yapımlarınızı ise yorum olarak bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/05/10/top-ten-uk-netflix/
17
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
8
1
1
0