Ünlü Türk Dizilerinin Yapımcısı Pelin Diştaş, Netflix'e Transfer Oldu

27
24
6
2
2
Son yıllarda en çok beğenilen dizilerin yapımcılığını üstlenen Pelin Diştaş, Ay Yapım'dan ayrılarak Netflix'e geçti. Pelin Diştaş, Netflix'in Türkiye'deki projelerinden sorumlu olacak.

Televizyonda yayınlanan pek çok dizinin arkasında sağlam bir ekip bulunuyor. Netflix de bunun çok iyi farkında olacak ki Ay Yapım'ın başarılı yapımcılarından olan Pelin Diştaş'ı bünyesine kattı. Diştaş'ın bugüne kadar yapımcılığını üstlendiği pek çok dizi severek izlendi. İşte o dizilerden bazıları:

Ufak Tefek Cinayetler

Star TV'de yayınlandığı süre boyunca severek izlenen ufak tefek cinayetler dizisinin yapımcılığını Pelin Diştaş üstlenmiştir.

Şahsiyet

PuhuTV'de yayınlanan ve bir süre gündemde kendine yer bulmuş olan Şahsiyet dizisinin yapımcısı da Pelin Diştaş'tı.

PuhuTV'de yayınlanan bir diğer büyük dizi Fİ'nin de yapımcılığı Pelin Diştaş tarafından üstlenilmişti.

Kariyerine ATV'de başlamış olan Diştaş, daha sonra Kanal D ekranlarına geçti. Burada genel yayın yönetmenliği görevini üstlenen Diştaş, daha sonra Ay Yapım'a geçerek dizi yapımcılığı görevine devam etti. 

Netflix'in popülerliği son zamanlarda hızla artış göstermeye devam ediyor. Türk yapımı dizi ve programlar üzerine çalışmalarını hızla sürdürürken Pelin Diştaş'ın transfer edilmesi, Netflix için aranan kanın bulunduğu anlamına geliyor. Pek çok dikkat çekici yapımda bulunmuş olan Diştaş, Netflix'in Türkiye'de yapacağı projelerden ve alımlardan sorumlu olacak. Diştaş yeni görevine önümüzdeki ay başlayacak.

Kaynak : https://www.filmloverss.com/ay-yapim-yoneticilerinden-pelin-distas-netflixe-gecti/
27
24
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
27
24
6
2
2