Ninja, Telefon Numarasını Twitter Takipçileriyle Paylaştı

68
19
6
4
4
Bir dönemler Twitch'in şimdiyse Mixer'in en popüler isimlerinden bir tanesi olan Ninja, Twitter üzerinden telefon numarasını paylaştı. Ancak bunun nedeninin bir pazarlama stratejisi olduğu anlaşıldı.

Dünyaca ünlü profesyonel Fortnite oyuncusu Ninja, hemen hemen tüm oyunseverler tarafından yakından takip ediliyor. Üstelik Ninja, sadece profesyonel oyunculuğuyla değil renkli kişiliğiyle de takipçilerinin hayranlığını kazanmayı başarıyor.

Canlı yayın platformlarındaki yüksek takipçi sayısıyla da dikkatleri üzerine çeken Ninja'nın, Twitter'da da 4.7 milyon takipçisi bulunuyor. Normal koşullarda kimsenin yapmayacağı bir tavır sergileyen Ninja, cep telefon numarasını Twitter takipçileriyle paylaştı.

ninja

Ninja, numarası üzerinden kendisine ulaşacak olan kişilere cevap vereceğini ve onlara çeşitli içerikler göndereceğini ifade etti. Bunca kişiye nasıl cevap yetiştireceği anlaşılamasa da Ninja'nın telefon numarasını vermesinin altında yatan sebep kısa bir süre içerisinde belli oldu.

İşte Ninja'nın telefon numarası:

ninja telefon numarası

Ninja'nın bu hamlesinin altında yatan sebep aslında bir pazarlama stratejisiydi. Ninja'nın cep telefon numarasına herhangi bir mesaj gönderen kişiler aslında Ninja'dan değil, otomatik bir kısa mesaj servisinden mesaj aldılar. Alınan mesajda Ninja'nın "community.com" sayfasına bir yönlendirme bağlantısı iletiliyor ve mesaj atılan kişilerin bu bağlantıya üye olmaları isteniyor. Bu bağlantının ardındansa kişilerin yazdığı mesajlar cevaplanıyor. İşte bir örnek:

ninja mesaj

Bir kişinin Ninja'nın telefon numarasına gönderdiği mesajda "Bu kişi Tyler mı?" sorusunun sorulduğu ve ilk önce bir bağlantı linkinin gönderildiği görülebiliyor. Sonrasında ise gönderilen ikinci bir mesajda "Evet o benim. Bağlantıdaki adrese ulaşarak bilgilerini kaydettiğinden emin ol, böylece konuşabiliriz." ifadelerine yer verildiği açıkça görülebiliyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/ninja-gave-his-phone-number-to-the-entire-internet-but-it-was-just-a-marketing-thing/
68
19
6
4
4
Emoji İle Tepki Ver
68
19
6
4
4