OnePlus'ın Kamera Uygulamasına Google Lens Desteği Geldi

16
4
1
1
0
Dünkü OnePlus 7 Pro etkinliği sonrasında kamera uygulaması hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

OnePlus'ın yepyeni amiral gemisi OnePlus 7 Pro, lanse edilmesinin hemen ardından kullanıcılar ve OnePlus hayranları tarafından büyük beğeni yağmurlarına tutuldu. Cihazı kurcalayan kullanıcılar yeni kamera uygulamasını fark ettiler ve detayları sosyal medya platformlarında paylaştılar.

Cihazın içerisinde bulunan uygulamaları APK hâlinde paylaşan kullanıcılar, 3.2.91 versiyonlu kamera uygulamasını da APK Mirror üzerinden yayımladılar. Android 9 Pie işletim sisteminde çalışan OnePlus 6T gibi akıllı telefonlara yüklenen kamera APK'si ile Google Lens desteğinin OnePlus akıllı telefonlara geliyor olduğu bilgisine ulaşıldı.

Arayüz tasarımında bir değişiklik görülmeyen yeni kamera uygulamasının ayarlarında yenilikler bulunuyor. Gülümse Algılama özelliğinin kapatılıp açılabilmesine olanak tanıyan bir seçeneğin ayarlara eklendiği görülürken "Otomatik Gece Çekimi" ve "Nesne Tanıma" teknolojilerinin de OnePlus 7 Pro ile birlikte Çinli şirketin kamera uygulamasına eklendiği anlaşılıyor.

Kameranın ana arayüzünün alt kısmında 4 adet değiştirilebilir moda sahip olan sıradan OnePlus kamera uygulamasına artık bu modları özelleştirebilme özelliği geliyor. Bu doğrultuda kullanıcılar istedikleri modları alt taraftaki seçenek bölümüne ekleyebilecek ve istediklerini çıkarabilecekler.

Eğer siz de Android 9 Pie işletim sistemi bir OnePlus cihaza sahipseniz ve yeni kamera uygulamasını bir an önce denemek istiyorsanız buradan APK dosyasını indirip yükleyebilir ve Camera v3.2.91 güncellemesini beklemeden yeniliklerden yararlanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/05/15/oneplus-camera-adds-native-google-lens-integration-customizable-mode-shortcuts-apk-download/
16
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
1
1
0