Otomobil Tutkunları Ege Rallisi'nde Buluşuyor

25
2
0
0
0
Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen, Ege Bölgesi’nin en önemli organizasyonlarından biri olan EGE RALLİSİ bu sene 29. Yarışıyla 13-14 Nisan tarihlerinde otomobil tutkunlarıyla buluşuyor.

OBEL CİVATA markasının bu sene isim sponsoru olduğu yarış, 2019 OBEL CİVATA EGE RALLİSİ adıyla anılacak. Bu yıl 2019 OBEL CİVATA EGE RALLİSİ; T.C. İzmir Valiliği, T.C. İzmir Büyükşehir Belediyesi, T.C. Seferihisar Belediyesi, T.C. Seferihisar Kaymakamlığı, T.C. Menderes Belediyesi ve T.C. Menderes Kaymakamlığı olmak üzere organizasyona destek veren kamusal kurumların yanı sıra; Opel Civata’nın İsim Sponsorluğu, Dap Yapı’nın Özel Seyirci Etabı Sponsorluğu, European Eagean Resort Hotel’in Konaklama Sponsorluğu, Spor Toto, Redbull, Auto Club, Akdoruk Su firmalarının Co-sponsorluk destekleri ile gerçekleştirilecektir.  

Bu sene Dap Yapı Özel Seyirci Etap’ının Sığacık’a alınmasıyla adeta festival havasında geçecek organizasyonda; baharın en güzel ayında Ege Denizi esintilerine, Türkiye’nin en başarılı pilotlarının hükmettiği otomobillerden yükselen sesler karışacak. Seferihisar Pazar Yeri alanının Servis Alanı olarak kullanılacağı rallide, Beyler 1 etabı ve Beyler 2 etabını koşacak araçlar, Seyirci Özel etabı ile ilk günü tamamlayacaklar.

2. Gün ise Çatalca, Maden, Gödence köylerinin içinde olduğu Zafer Vatansever, Euphoria Aegean ve İbrahim Talda Etapları ile yarış heyecanı doruğa ulaşacak. European Eagean Resort Hotel’in ralli merkezi olarak kullanılacağı bu yarış; Türkiye Ralli Şampiyonası -Türkiye Historic Rally Şampiyonası - Ali Sipahi Kupası’na da puan verecek, yarışa Türkiye’nin dört bir yanından 70’e yakın sporcu katılımı beklenmekte. Toplamda 258.58 Km olarak yapılacak bu yarışın programı ve dokümanlarına egerallisi.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

25
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
2
0
0
0