Oyuncuların Merakla Beklediği Steam Yaz İndirimlerinin Tarihi ​​Belli Oldu

114
8
6
4
2
PC oyuncularının heyecanla beklediği gün yaklaşıyor. En sevdiğiniz oyunlar için paralarınızı saklayın ve cüzdanlarınızı şimdiden doldurmaya bakın. Çünkü Gabe Newell, yakın bir zamanda Steam Yaz İndirimleri'yle cüzdanlarınızı eritmeye geliyor. Sızdırılan yeni bir bilgiye göre tarih, 25 Haziran.

PC oyuncularının her sene en çok beklediği tarihlerden biri olan Steam Yaz İndirimleri günleri, çok yakında başlayacak. Bazı kaynaklar tarafından da onaylanan bilgiye göre oyuncuların cüzdanlarını hazır tutmaları için 25 Haziran'a kadar vakitleri var.

Steam Database Twitter hesabından yapılan açıklama, Steam Çin ve başka kaynaklar tarafından tarih onaylandı. Buna göre; indirimler Çin'de 26 Haziran'da, İngiltere'de 25 Haziran'da başlayacak. Diğer ülkelerde de yakın tarihlerde başlaması muhtemel.

Steam indirimleri, önceki yıllarda günlük indirimler açısından çekiciliğini kaybetmiş gibi görünüyordu. Oyuncuların indirimler için sürekli takipte kalması gerekiyordu. Tüm indirimlerin indirim boyunca aynı kaldığı yeni yöntem, oyuncular için daha adil görünüyor. En azından indirimi kaybetmemek adına satın alma dürtüsünü yok ediyor.

Kaynak : http://www.ladbible.com/technology/gaming-steam-summer-sale-dates-leaked-starting-on-june-25-20190515
114
8
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
114
8
6
4
2