PlayStation 4 Pro'daki Oyunların Grafikleri Beklentileri Karşılamayacak

1
1
0
0
0
PlayStation 4 Pro'daki Oyunların Grafikleri Beklentileri Karşılamayacak
Vikings oyununun yapımcısı Peter Nagy, PS4 Pro konsolunun oyun yapımcıları için ayrı bir sorun olduğunu ve bu nedenle konsoldaki oyunların beklentileri karşılayamayacağını söyledi.

Yaklaşık 20 gün önce satışa sunulan Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 4 Pro, satışa çıktığı günden beri birçok ülkede yoğun ilgiyle satılmaya devam ediyor. Oyuncular özellikle daha yüksek grafik kalitesi ve 4K çözünürlük desteği için PS4 Pro'yu tercih ederken, Vikings: Wolves of Midgard oyununun yapımcı ekibinde yer alan Peter Nagy, oyuncuların hevesini kıracak bir açıklama yaptı.

Sony'nin yeni konsolu PS4 Pro'yu değerlendiren Nagy, 50 milyon PS4 kullanıcısının olduğunu ve bu nedenle oyun yapımcılarının ilk PS4 platformunu hedef alan oyunlar yapacağını söylerken; sıfırdan yapılan bir oyunda daha yüksek kalite için oyunların PS4 Pro'ya tasarlanması ve sonra PS4'e uyarlanması gerekeceğini de belirten Nagy bu durumun başlı başına oyun yapımcıları için büyük bir problem olduğunu belirtti.

Peter Nagy'nin açıklamalarına göre yapımcılar büyük kitleye yönelik bir oyun hazırlamaya özen göstereceği için birçok oyunun grafikleri PlayStation 4 Pro'da beklendiği kadar doyurucu olmayacak. Tabii öte yandan Sony, kendi platformuna yönelik oyunlarıyla çok sayıda oyunu platformlarına çıkardığı için PS4 platformuna özel oyunlar, PS4 Pro'da daha kaliteli grafiklerle karşımıza çıkacak. Üçüncü parti oyunlarda ise oyunun PS4 Pro'da nasıl görüneceği geliştiricilerin tercihine kalmış. Bu noktada ise geliştiricileri ikna etme işi Sony'e düşüyor.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0