PlayStation 5 İçin Duyurulan İlk Oyun Godfall Oldu

16
5
4
3
1
The Game Awards 2019 etkinliklerinde bomba patladı ve PlayStation 5 için duyurulan ilk oyun: Godfall oldu. Gearbox tarafından yayınlanacak olan oyunun heyecan verici bir tanıtım videosu da yayınlandı.

Sony, PlayStation 5’in varlığını resmen onaylamış olsa da cihazın tanıtımı için 2020 yılının son çeyreğini göstermişti. Sony’nin yeni nesil oyun konsolu ile tanışmamız için bir yıl sonrasını işaret etmesi, bize PlayStation 5 söylentileri, sızıntıları ve oyunları ile ilgili konuşacak uzun bir zaman bırakmış oldu. PlayStation 5 oyunları ile ilgili önümüzdeki yıl boyunca konuşacak olsak da yeni oyun konsolunun ilk oyunun hangisi olacağını kesinlikle tartışmayacağız.

Gearbox Publishing ve Counterplay Games, yeni oyunu Godfall’u “ilk resmi PlayStation 5 oyunu” sıfatı ile resmi olarak tanıttı. The Game Awards 2019 etkinliklerinde tanıtılan Godfall, bir looter-slasher yakın dövüş oyunu olarak tanımlandı. Maksimum üç oyuncunun birlikte oynayabildiği (co-op) oyunda sürekli olarak en büyük ve en iyi ekipmanı bulma arayışında olacaksınız.

PlayStation 5'in ilk oyunu: Godfall

playstation 5 godfall

Gearbox, şu an için oyun hakkında çok fazla detay paylaşmadı. Oyunun ilk kez PlayStation 5 ile birlikte karşımıza çıkacağını ve PlayStation 5’in de gelecek yılın sonlarında resmen tanıtılacağını düşünürsek oyunun henüz geliştirme aşamasında olduğunu dolayısı ile bilgi paylaşmak için henüz erken olduğunu düşünebiliriz. Asıl soru ise şu; Godfall, ilk PlayStation 5 oyunu olarak sizde yeterince heyecan yarattı mı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.

PlayStation tarafından paylaşılan ilk Godfall videosu

16
5
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
16
5
4
3
1