PlayStation Plus'ın Eylül Ayında Vereceği Oyunlar Belli Oldu

25
24
4
4
3
PlayStation Plus'ın Eylül Ayında Vereceği Oyunlar Belli Oldu
Sony, PlayStation Plus abonesi olan PlayStation 4 kullanıcılarına her ay indirimli oyunların yanı sıra ücretsiz oyunlar da sunuyor. Şirketin Eylül ayında kullanıcılarına vereceği oyunlar ise açıklandı.

Sony’nin abonelikli PlayStation Plus servisi PlayStation 4 kullanıcılarına birçok hizmet sağlıyor. Bu hizmetlerden en bilineni ise PlayStation Plus abonelerine her ay ücretsiz olarak dağıtılan oyunlar. Eylül ayında PS Plus aboneleri bu hizmet kapsamında iki adet oyun alabilecek: Batman: Arkham Knight ve Darksiders III. Kullanıcılar, oyunları 3 Eylül ile 30 Eylül tarihleri arasında indirebilecek.

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City oyunlarının da geliştiricisi olan Rocksteady Studios tarafından geliştirilen, Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan, aksiyon-macera türündeki tek kişilik bu oyunda Batman’in en azılı düşmanlarından bir tanesi olan Scarecrow ile mücadele edeceksiniz. Metacritic puanı 87 olan bu oyunun PS Store fiyatı ise 84 lira.

Darksiders III

Darksiders II: Deathintive Edition ve Dead and Buried oyunlarının geliştiricisi olan Gunfire Games tarafından geliştirilen Darksiders III’ün dağıtımcılığını THQ Nordic üstleniyor. Aksiyon-macera ve “hack and slash” türündeki tek kişilik bu oyunun Metacritic puanı ise 64.

Kıyametin Atlıları’ndan (Horsemen of the Apocalypse) Fury olarak bu oyunda yapmanız gereken şey Yedi Ölümcül Günah’ı (Seven Deadly Sins) avlamak ve kontrol altında tutmak. Eylül ayında ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu oyunun PS Store’da şu anki fiyatı ise 179 TL.

Eylül ayında ücretsiz olarak verilecek oyunlar hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/08/28/playstation-plus-free-games-september-2019/
25
24
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
25
24
4
4
3