Teknostore’da, Xiaomi Ürünlerinde Büyük İndirim Fırsatı Başladı

50
20
7
5
5
Fiyat ve performans kelimeleri bir araya geldiği zaman akıllara ilk gelen isimlerden olan Xiaomi'nin ürünleri Teknostore'da indirime girdi. Biz de farklı kategorilerden farklı ürünleri sizler için listeledik.

Akıllı telefon sektöründe çok ciddi bir pazar payına ve kullanıcı kitlesine sahip olmasının yanı sıra teknolojinin her alanında yer alan Xiaomi, farklı teknolojik ürünler üretmesiyle biliniyor. Akıllı telefonlardan bilgisayarlara, oyuncu ekipmanlarından akıllı bilekliklere kadar uzanan bir ürün yelpazesi olan Xiaomi, kaliteli ürünler üretmesinin yanı sıra fiyat konusunda da kendini kanıtlamış bir üretici.

Başladıkları günden bu yana kâr marjlarını %1'in üstüne çıkarmayacağını ve bu sözü sonsuza kadar tutacaklarını belirten Xiaomi'nin fiyat politikası ve ürettiği ürünler bir araya gelince fiyat/performans kavramının ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Üzerine bir de Teknostore'da Xiaomi ürünlerine indirim yapılınca biz de sizler için Teknostore'da bulunan ve indirime girmiş olan ürünleri listeledik.

Not: Başlıklara tıklayarak ürünlerin Teknostore sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro Sinyal Güçlendirici

Eski fiyatı: 119,90 TL

Yeni fiyatı: 67,90 TL

Evinizin bazı odalarında Wi-Fi bağlantısı dayanılamayacak kadar zayıf bir haldeyse Xiaomi'nin sinyal güçlendiricisinin tam olarak sizlik olduğunu belirtebiliriz. Sinyalin az olduğu noktalara Xiaomi'nin sinyal güçlendiricisini koyarak evinizin her yerinde güçlü bir internetin keyfi sürebilirsiniz.

Xiaomi Mi 2C 20000 mAh QC 3.0 Powerbank

Xiaomi

Eski fiyatı: 189,90 TL

Yeni fiyatı: 119,90 TL

Günümüzde neredeyse her şey bir batarya ile birlikte çalışıyor ve bu cihazların belirli şarj ömürleri bulunuyor. Xiaomi'nin 20.000 mAh'lik Powerbank'iyle birlikte gün içerisindeki şarj sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Airdots Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Eski fiyatı: 349,90 TL

Yeni fiyatı: 179,90 TL

Müzik dinlemek gerçekten bazı kişiler için bir ihtiyaç niteliğinde ve kablosuz kulaklıkların size sunduğu serbestliği kablolu kulaklıklarda bulmak biraz zor olabiliyor. Bunun yanı sıra kablosuz kulaklıkların da kablolu kulaklıklara göre daha pahalı oldukları biliniyor ancak Xiaomi'nin Airdots kulaklıkları ile uygun fiyata inanılmaz kaliteyle tanışabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik - Global Versiyon

Eski fiyatı: 299,90 TL

Yeni fiyatı: 209,90 TL

Akıllı bileklikler gerek telefonunuza gelen bildirimleri kontrol etmek, gerek sağlık, spor ve benzeri aktivitelerinizi takip etmek için son derece kullanışlı cihazlar haline geldi. Xiaomi'nin son derece popüler olan akıllı bileklik serisinin dördüncü modeliyse tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlandı.

Xiaomi Mijia M365 Akıllı Elektrikli Scooter

Fiyatı: 3.399,00 TL

Kalabalık bir şehirde yaşıyorsanız ve iş yeriniz evinize ne yakın ne de uzaksa iş yeri tercihinizi güzel yaptığınızı söyleyebiliriz ancak bu seçim, yolda trafik olması durumunda hayatı size zehir edebilir. Xiaomi'nin elektrikli scooter'ı sayesinde gideceğiniz kısa mesafelere scooter'ınızla gidebilir, trafiğe takılmadan rahat bir yolculuk yapabilirsiniz.

Xiaomi 150" Full HD Lazer Projeksiyon Cihazı

Xiaomi

Eski fiyatı: 13.999,00 TL

Yeni fiyatı: 11.990,00 TL

Xiaomi 150" Full HD Lazer Projeksiyon Cihazı, dünyanın ilk ultra kısa mesafeli projektörüdür. Advanced Laser Display (ALDP) teknolojisine sahip olan projektör, 5 ila 50 cm mesafe aralığında kullanılabilir. 50 santimetre mesafeden 150 inçlik Full HD görüntü verebilir. Ürünün ömrü yaklaşık 25 bin saattir ve günde 4 saat kullanımla bu 'ömür' yaklaşık 17 yıla tekabül eder.

Teknostore'da indirime giren ve sizler için seçtiğimiz ürünlerin sonuna geldik. Bu ve bunun gibi indirime giren ürünleri incelemek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

50
20
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
50
20
7
5
5