PUBG Mobile 0.13.5 Sürümü Yayınlandı: İşte Tüm Yenilikler

53
17
7
4
4
Hayatta kalma oyunlarının öncülerinden olan PUBG'nin mobil sürümüne yeni bir güncelleştirme getirildi. Getirilen güncelleştirme yeni bir silah, yeni bir oyun modu ve daha pek çok özelliği içeriyor.

PUBG, son yılların en popüler oyunlarından bir tanesi oldu. Oyunseverler oyunun hem normal sürümünü hem de mobil sürümünü severek oynuyorlar. Şimdi PUBG Mobile, 0.13.5 sürüm güncelleştirmesine sahip ve güncelleştirme oyuna pek çok yenilik ve iyileştirme getiriyor. 

Yayınlanan güncelleştirmenin 16-22 Temmuz aralığında yapılması halinde bir paraşüt izi ve 1.888 BP kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu BP'leri kasa alım işlemlerinde kullanabilirsiniz.

İşte PUBG Mobile 0.13.5 güncelleştirmesiyle birlikte getirilen yenilikler:

pubg mobile

  • Oyunun son güncelleştirmesiyle birlikte oyuncular, Erangel ve Vikendi haritalarında yeni bir hafif makineli tüfek kullanabilecekler. PP-19 Bizon olarak bilinen bu silah, 9 milimetrelik mermi kullanıyor ve bir şarjöründe 53 mermi taşıyabiliyor. 6x'e kadar dürbün takılabilen bu silah, yakın mesafelerde daha iyi iş görüyor. 
  • Oyuna getirilen bir başka yenilik ise takım ölüm maçları. Oyuncular artık TPP modunda takım savaşları yapabilecekler. 
  • iOS kullanıcılarını yakından bir başka özellik, 0.13.5 güncelleştirmesiyle kullanılabilecek. Bu özellik, oyun arka plandayken güncelleme yapabilmesine imkan sağlıyor. Bu sayede iOS kullanıcıları, diğer uygulamalarda gezinmeye devam ederken PUBG Mobile, arka planda güncellenebilecek.
  • HDR moduna High Frame Rate seçeneği eklendi. Bu seçenek pil tüketimini artıracaktır ancak daha kaliteli bir görüntü imkanı veriyor. Bu özelliği aktif edebilmek için oyun içerisinden Ayarlar menüsüne erişebilirsiniz.

Tüm bu yeni özelliklerin yanı sıra oyunun sezon sisteminde de bazı yenilikler yapıldı. Bu yenilikler yeni kostümler ve ödülleri içeriyor.

Oyunda bulunan bazı hatalar da 0.13.5 güncelleştirmesi ile düzeltilmiş durumda. Düzeltilen hatalara bakacak olursak; ortaya çıkmayan ödül bildirimleri hataları giderildi ve kasa adlarının gerçek kasalarla uyuşmaması sorunu çözüldü. Düzeltilen en önemli problem ise oyuncuların sezon boyunca yanlış puanlanmaları ve hatalı sıralanmalarıydı. Bu sorun güncelleştirme ile düzeltildi.

Tüm bu yeniliklerin getirildiği PUBG Mobile'ı güncelleştirmek için, kullandığınız platformun mağazasına gidebilir, oyunu güncelleştirebilirsiniz. Eğer PUBG Mobile'ı şimdiye kadar indirmediyseniz, aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

 

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/286878/pubg-mobile-0-13-5-update-download.html
53
17
7
4
4
Emoji İle Tepki Ver
53
17
7
4
4