Red Dead Redemption 2'de Leonardo DiCaprio'lu The Revenant'a Gönderme Yapan Bir Sürpriz Yumurta Keşfedildi

50
7
6
5
1
Oldukça sevilen ve 4 yıldır eskimeyen RDR2’de meşhur The Revenant’a gönderme yapan bir sürpriz yumurta bulundu. Bu yumurta filmdeki meşhur ayı sahnesini yeniden canlandırıyor.

Red Dead Redmption 2, son zamanların en büyük ve etkileyici açık dünyalarından birisine sahip.Oyunun hem eğlenceli hem de eğitici oluğunu söyleyebiliriz. Rockstar'ın popüler oyununu oynayanların hayvanları daha iyi tanıdığı da bilimsel olarak kanıtlamıştı. Bu denli popüler bir oyunda ise gözlerden kaçan bir sürpriz yumurta, nihayet geçtiğimiz gün keşfedildi.

Lenonardo DiCaprio’nun başrolünde yer aldığı The Revenant (Diriliş) filmi ile doğrudan bağlantılı olan bu sürpriz yumurtayı bulmak çok da kolay değil. Ancak eğer The Revenant’ı seviyorsanız, bu yumurtayı bulduğunuzda çok hoşunuza gidecektir.

Peki Bu Sürpriz yumurta ne?

RDR2 oyununda The Revenant ile alakalı sürpriz yumurta bulundu

The Revenant filmindeki meşhur ayı sahnesini filmi izlemeyenler bile biliyordur. Bu sürpriz yumurta da direkt olarak o sahneyi oyun içinde yeniden canlandırıyor. Eğer bu sürpriz yumurtayı bulursanız, oyundaki bıçak koleksiyonunuza da yeni ve özel bir bıçak daha ekliyorsunuz.

Bu sürpriz yumurtayı bulmak istiyorsanız da oyundaki "Hanging Dog Ranch"in kuzeybatısındaki bölgeye gitmeniz gerekiyor. Hanging Dog Ranch, RDR2 haritasının “Batı Elizabeth" bölümünde olan bir yer. Bu alanın içinde bir yerlerde karşınıza The Revenant'ın o meşhur sahnesi karşınıza çıkıyor ve sürpriz yumurtayı bulmuş oluyorsunuz. 

Bu yumurtayı keşfeden oyuncunun, oyunu 3. kez oynadığında keşfettiğini de hatırlatalım. RDR2'nin çıkışının üzerinden neredeyse 4 yıl geçmesine rağmen oyunda hâlâ saklanmış çok fazla şey olduğu aşikâr.

Kaynak : https://gamerant.com/red-dead-redemption-2-revenant-easter-egg-knife-location/
50
7
6
5
1
Emoji İle Tepki Ver
50
7
6
5
1