Şahan Gökbakar’ın Orman Yangınları İçin Yaptığı Yardım Çağrısı Karşılık Buldu: Bölgeye 3 Helikopter Gönderildi

107
21
8
4
1
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın dün canlı yayında yetersiz müdahale için gösterdiği tepki karşılık buldu. Gökbakar, orman yangınlarını takip edeceğini ve gelişmeleri paylaşacağını söyledi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor. Marmaris’te yazlığı bulunan ve yangın döneminde yazlığında olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yangınların başladığı tarihten beri bölgede bulunarak yetkililere destek veriyor.

Turgut şelale bölgesinde çıkan yangının görüntülerini canlı yayın yaparak paylaşan Gökbakar, yangına müdahale edilmesi gerektiğini söylemişti. Ancak yangın, ünlü komedyenin dün yayın yaptığı yere kadar ulaştı.

“1 kez su döktüler”

Bugün yine olay yerinden yayın yapan Gökbakar, “Size yayın yaptığım yer yanıyor. Yangın yola atladı. Buraya havadan müdahale şart. Buradaki insanlar çaresiz” diyerek durumun ciddiyetini takipçileri ile paylaştı.

Ünlü komedyen, ayrıca “Ben bugün sabah itibarıyla buraya yangın topu denen bir malzeme bulup getirttim koli koli. Biz sabah burada yanan ufak tefek ateşlere, buradaki halkla beraber müdahale ettik ve buraları söndürdük. Burada itfaiye de yok. Müdahale edilmezse büyüyecek. Bir önceki yayını bitirdikten sonra buraya bir helikopter geldi. Bir kere su boşaltıp gitti. Sabah bizim söndürdüğümüz yer tekrar alevlendi” dedi ve müdahalelerin ne kadar yetersiz olduğunu gözler önüne serdi.

Canlı yayının ardından 3 helikopter geldi

Daha sonra tekrar canlı yayın yapan Gökbakar, “Allah razı olsun. Müdahale geldi teşekkür ederiz ama devam etmesi lazım. Lütfen devam, rica ediyorum. Bütün yetkililer çok çalışıp yoruluyor ama müdahaleyi eksik bırakmasınlar. Helikopterlerin attığı çok az bir su. Bunun sürekli yapılması gerekiyor” diyerek yetkililerin desteğini istedi.

Şahan Gökbakar, sürekli olarak canlı yayınlar açacağını ve yangınların durumu hakkında insanları bilgilendirmeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak : https://www.haberturk.com/sahan-gokbakar-dan-bir-yardim-cagrisi-daha-helikopterler-geldi-magazin-haberleri-3149935-magazin
107
21
8
4
1
Emoji İle Tepki Ver
107
21
8
4
1