Samsung'un 3 Boyutlu Tarama Yapabilen '3D Scanner' Uygulaması Galaxy Store'da

23
7
2
2
1
Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan Samsung Galaxy Note10+'ın en çok konuşulan özelliklerinden bir tanesi, ToF sensörüyle kullanılabilen 3 boyutlu tarayıcı özelliğiydi. Samsung şimdi, bu özelliğin kullanılabilmesi için gerekli olan 3D Scanner isimli uygulamayı Galaxy Store'a yükledi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi Galaxy Note10+'ın pek çok özelliği bulunuyor. Bu özelliklerden bir tanesi de 3 boyutlu tarama yapabilen "3D Scanner" uygulaması.

Samsung'un bu uygulaması, telefonlarda bulunan ToF sensöründen faydalanarak çalışıyor. Bu yüzden de 3 boyutlu tarama özelliğinin sadece ToF sensörü olan telefon modellerinde aktif olarak kullanılabildiğini söylemek gerekiyor. Bu yüzden bu özelliğin Galaxy Note10'da bulunmadığını hatırlatırız.

galaxy note10+

3D Scanner uygulaması, kamerayla taratılan nesnelerin üç boyutlu modellemelerini oluşturuyor ve kullanıcılar, oluşturulan modelleri daha sonra GIF haline çevirebiliyor veya fotoğraf ve videolarına ekleyebiliyorlar. 

Samsung şimdi bu özelliğin daha kapsamlı olarak çalışabilmesi için 3D Scanner isimli uygulamayı, şirketin kendi uygulama mağazası olan Galaxy Store'a yükledi. 

3D Scanner

Samsung'un bazı modellerinde ToF sensörü bulunuyor ve kullanıcılar, bu sensörü aktif olarak kullanabiliyorlar. Ancak şu an için 3D Scanner uygulamasının Galaxy Note10+ haricinde bir telefonda kullanılıp kullanılamadığı bilinmiyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-10-plus-3d-scanner-app-now-available-on-galaxy-store/
23
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
7
2
2
1