Android 10 ve One UI 2.0'ın İlk Kez Görüldüğü Samsung Galaxy S10+ İncelemesi

21
13
8
3
2
Duda Rocha isimli bir YouTube kanalı, Android 10 ve One UI 2.0'la çalışan bir Samsung Galaxy S10+'ın incelemesini yaptı. Yayınlanan video Android 10 ve One UI 2.0'ın özelliklerini gözler önüne seriyor.

Google, çok uzun zamandır mobil cihazlarda kullanılacak yeni işletim sistemi Android Q'yla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Hatta dün itibarıyla Google, yeni Android'in ismini resmileştirdi ve uzun zamandır alışkın olduğumuz tatlı isimlerinin artık olmayacağını açıkladı.

Google çalışmalarını sürdüredursun bir YouTuber, Android 10'la çalışan bir Samsung Galaxy S10+ videosu çekti. YouTuber'ın hazırladığı video, Android 10'un yanı sıra Samsung'un One UI 2.0'ı da içeriyor.

Android 10

Dudu Rocha isimli bir YouTube kanalında paylaşılan video, hem Android 10'un hem de One UI 2.0'ın özelliklerini gün yüzüne çıkarıyor. Aslına bakılacak olursa video, Android 10'la ilgili bugüne kadar ortaya atılmış olan tüm bilgileri doğrular nitelikte.

Android 10'un en çok tartışılan özelliklerinden bir tanesi sistemin gezinme hareketleriydi. Videoda da görülebileceği üzere Android 10, fazlasıyla kullanışlı gezinme hareketlerini içeriyor. Üstelik Samsung da Google'ın yeni gezinme hareketlerini benimseyerek One UI uygulamasında bu durumu kullanmaya başlamış gibi görünüyor.

One UI'ye gelecek olursak Samsung, arabirimlerinde çok da bir değişiklik yapmış gibi görünmüyor. Ancak Samsung, arabirimine ufak dokunuşlar yaparak zaten kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenilen ONE UI'yi biraz daha şık bir hale getirmiş durumda.

İşte Android 10 ve One UI 2.0'lı Galaxy S10+ incelemesi

Aslına bakacak olursak Samsung Galaxy S10+'daki Android 10 ve One UI 2.0, telefona biraz daha Galaxy Note10 havası katıyor gibi görünüyor. Bu da dün yayınladığımız Galaxy Note10 inceleme videosundaki açıklamalarımızı akıllara getiriyor. Hatırlanabileceği üzere sevgili Lütfi, dünki videosunda Galaxy Note10'un yüksek fiyatının tamamen bütçesel olduğunu ifade ederek alternatif olarak Galaxy S10'un da tercih edilebileceğini söylemişti. Lütfi'nin sözlerinin doğruluğu, Dudu Rocha kanalından yayınlanan videoyla bir kez daha anlam buluyor. Eğer Samsung Galaxy Note10+ incelememizi henüz izlemediyseniz, hemen aşağıda bulunan kısımdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/get-your-first-look-at-android-10-one-ui-2-0-on-a-galaxy-s10/
21
13
8
3
2
Emoji İle Tepki Ver
21
13
8
3
2