Samsung Galaxy A70'in Halefi A70s'in Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

22
3
2
1
0
Akıllı telefon piyasası devi Samsung, akıllı telefon ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çıkan son haberlere göre şirket, Galaxy A70’in halefi olarak Galaxy A70s’i çıkaracak.

Çıkan bazı haberlere göre Samsung’un yükseltmeler yapacağı cihazlar sırasında Galaxy A70s bulunuyor. Cihazın ortaya çıkan kullanım kılavuzu ise telefonun tasarımıyla ilgili bazı bilgiler veriyor. Samsung, henüz yeni cihazıyla ilgili bir açıklama yapmamış olsa da kullanıcı kılavuzu, şirketin Hindistan’daki sitesine yüklendi.

Ortaya çıkarılan şematikte yer alan tasarım, cihazın bir önceli olan Galaxy A70’e oldukça benziyor. Cihazın ön tarafında damla çentik ve ekrana gömülü parmak izi okuyucu yer alıyor. Arka tarafa bakıldığındaysa sol üst tarafa dikey olarak yerleştirilmiş üç kamera görülüyor.

3,5 mm kulaklık girişi

Telefonun sağ tarafında ses açma kapama ve güç tuşu yer alıyor. Sol tarafta ise SIM kart ve SD kart yuvaları bulunuyor. Cihazın üst tarafında GPS, NFC ve gürültü önleme antenleri konumlandırılmışken alt tarafta hoparlör, mikrofon, USB Type-C girişi ve 3,5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Telefonun selfie kamerası damla çentiğinde içerisinde bulunuyor.

Kullanım kılavuzunda yer alan bilgiler arasında ayrıca Galaxy A70s’te yer alacak Dolby Atmos, Dijital Denge ve tam ekran işaretler gibi özellikler bulunuyor. Cihazın Android 9 Pie bazlı OneUI 1.5 ile geleceği tahmin ediliyor. Söylentilere göreyse Galaxy A70s, A70’in 64 MP kameralı hali olacak. Tüm bunlara ek olarak telefonun önümüzdeki ay çıkması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/25/galaxy-a70s-design-exposed-by-leaked-users-manual/
22
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
2
1
0