Samsung Galaxy Fold, Hayal Kırıklığı Yaratan Ekranıyla Çalışırken Görüntülendi

82
23
12
10
9
Bir YouTube videosu, Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonunu çalışırken gösterdi. Ekranın ortasında büyük bir katlama izinin bulunması, Galaxy Fold ile ilgili soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Samsung’un ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold’un piyasaya sürülmesine bir aydan biraz uzun bir süre kaldı. Pek çok kişi, yeni nesil premium akıllı telefon deneyimi için fazlasıyla sabırsızlanıyor. Fakat YouTube’da yayınlanan yeni bir video, Galaxy Fold almak için sabırsızlananları yeniden düşünmeye sevk edebilir.

Phoneoftime adlı YouTube kanalında yayınlanan video, Galaxy Fold’u çalışır halde görebilmemizi sağlıyor. Video, AT&T kilitli SM-F900U model numaralı Galaxy Fold’un tasarımını detaylı bir şekilde görebilmemizi sağlıyor. Ancak gördüğümüz detaylar, özellikle cihazı satın almayı düşünenlerin hoşuna gitmeyecek cinsten.

Videoya göre Galaxy Fold, herhangi bir sorun yaşamadan başarılı bir şekilde açılıp kapanabiliyor. Ayrıca arayüz de iç ve dış ekranlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapıyor. Sorun şu ki, Galaxy Fold’un ana ekranında, cihazın katlandığı hizada oldukça belirgin bir çizgi bulunuyor.

Video, Galaxy Fold ekranının sorunsuz bir şekilde çalıştığını gösterse de 2000 dolar değerindeki bir telefonun ekranında ütü izine benzer bir çizgi bulunması, çoğu Samsung hayranını kızdırmaya yetecektir. Ancak bunun bir test ürünü mü yoksa satışa çıkacak perakende ürün mü olduğunu bilmediğimizi hatırlatalım.

Bloomberg’ün iddiasına göre Galaxy Fold’un ekranında 10 bin kez büküldükten sonra izler oluşmaya başlıyor. Samsung’un bu izlerin 200 bin kez büküldüğünde oluştuğunu açıkladığını düşünürsek bu oldukça küçük bir sayı. Eğer Bloomberg’ün iddiası doğruysa Samsung, Galaxy Fold satışa sunulduktan sonra ücretsiz ekran değişim kampanyası başlatmak zorunda kalabilir.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/03/20/galaxy-fold-hands-on-leak/
82
23
12
10
9
Emoji İle Tepki Ver
82
23
12
10
9