Samsung Galaxy Note 7’nin En Net Görüntüsü ve Kutusu İle Beraber Özellikleri Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Bugün akşam tanıtılacak olan Samsung’un yepyeni amiral gemisi Note 7’ye ait en net görsel ve hatta kutu tasarımı da ortaya çıkmış oldu.

Bugün birçok merakımızın sonlanacağı Samsung’un yeni büyük ekranlı amiral gemisi Galaxy Note 7 tanıtılacak. Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde düzenlenecek olan özel bir etkinliğin ardından gün yüzüne çıkacak Galaxy Note 7, TSİ 18:00’da tüketicilerin karşısına çıkacak.

Aslına bakarsanız pek de bir merakımız kalmayacak derecede tüm detaylarını az çok biliyor olsak da iris tarayıcının nasıl çalıştığını, SPen’in su altında ve ıslak ortamlarda nasıl tepki verdiğini görmek gibi kafamızdaki soru işaretleri de kalkacak.

Şimdi ise tanıtım gününde ortaya çıkan görsel detaylar ile %100 net ve kesin bir şekilde Galaxy Note 7’nin tasarımını görmekteyiz.

Galaxy S7 Edge’in 5.7 inç versiyonu gibi görünen, ancak ön kamera tarafında ekstradan görünen geniş siyahlık sayesinde de iris tarama yapabilecek ve ekranı 0.22sn içerisinde açacak olan Galaxy Note 7, IP68 sertifikası ve MicroSD desteği gibi detaylar ile de göz dolduracak gibi duruyor.

Aynı zamanda yukarıda da görebileceğiniz şekilde Galaxy Note 7’nin kutu tasarımını görmektesiniz. Yalnız benim dikkatimi çeken şey ise sağ alttaki ünlü telefon aksesuar markası olan Spigen logosunu görmek oldu. Galiba bu sefer Samsung kutu içeriğine ekstra kılıf vb ekleyecek gibi duruyor.

Yukarıdaki görsele bakacak olursak eğer Galaxy Note 7'de 64GB ve MicroSD kart destekli depolama, 4GB RAM, 12MP/5MP kamera, 5.7 inç 2K ekran ve IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık gibi özellikler kesinleşirken Cat 12 bandında 4.5G desteği de bulunduğu görünüyor. İşlemci olarak 64 bit 8 çekirdekli işlemci bilgisi yazarken bu hem Exynos 8890 hem de Exynos 8893 olacağı noktasında kesinliği maalesef sağlamıyor. Ayrıca 3.500mAh bataryası olacak olan cihazda USB Type C portu da bulunacak.

Telefon bugün TSİ 18:00’da tanıtımının ardından yarın birçok yerde ön satışa çıkacak ve Ağustos ayı içerisinde de ülkemizde satışa çıkacak. Fiyat olarak bir netlik olmasa da TRT zammı konusunda 3499TL-3699TL fiyat aralığı olabileceği ön görülüyor.

Ayrıca hemen aşağıdaki videodan göz tarayıcılı Note 7 ile çift kameralı iPhone 7'nin karşılaştırmasını izleyebilir, anketimize katılabilirsiniz. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0