Samsung Galaxy Note10 Ailesi, 25 Günde 1 Milyon Adet Sattı

34
5
2
2
0
Piyasaya çıkalı henüz 25 gün olan Samsung Galaxy Note10 serisi, bu kısa zaman içerisinde 1 milyon adet satmayı başararak ulaşılması zor bir başarıyı geride bıraktı. Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken cihazlar, Samsung'un satış hedeflerine ulaşmasında önemli bir katkı sunacak gibi görünüyor.

Küresel anlamda bazı zorluklarla karşı karşıya kalmasına rağmen Samsung’un, merkezi Güney Kore’de oldukça iyi işler çıkardığını söylemek mümkün. Dünya çapında Galaxy Note10 serisi ile çok iyi satış sayılarına ulaşan Samsung, bu alanda yeni bir rekora da imza attı.

Şirket, bugün yaptığı resmî açıklamasında piyasaya sürüleli henüz 25 gün olan Note10 serisinin, bu kısa zaman zarfı içerisinde tam 1 milyon adet sattığını duyurdu. Samsung, daha önceki rekorunu S8 serisi ile kırmış ve cihazlar piyasaya sürüldükten 37 gün sonra 1 milyondan fazla satmayı başarmıştı. Bir başka bilgi olarak Galaxy Note10 serisinin bu satış rakamlarının Galaxy Note9’un aynı zaman dilimindeki satış rakamlarının iki katından daha fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Galaxy Note10+, Note10’dan daha fazla sattı:

Samsung Galaxy Note 10

Önceki raporlara göre Samsung Galaxy Note10 ve Note10+’ın ön siparişleri, sadece 10 gün içerisinde 1,3 milyon adede ulaşmıştı. Dolayısıyla gerçek satış verilerinin bu kadar yüksek olması da pek şaşırtıcı sayılmaz. Ayrıca beklendiği gibi Plus modeli, Galaxy Note10'dan daha fazla sattı ve toplam Galaxy Note10 serisi satışlarının %67'si Galaxy Note10+ 'tan geldi.

Bildirisinde çeşitli bilgilere yer veren Samsung, Galaxy Note10 ve Note10 Plus için kadın ve 20 yaş altı müşterilerde, Galaxy Note9 satışlarına göre artış yaşandığını da belirtti ancak herhangi bir sayı paylaşılmadı.

Güney Kore'deki satışlarda artış yaşanacak:

Samung güney kore

Samsung Galaxy Note10 ve Note10+'ın Güney Kore pazarında yalnızca 5G modelleri satılıyor ancak Güney Kore’nin 5G şebekelerinin nispeten sınırlı olması nedeniyle hükûmet, Samsung’dan LTE modelleri için çalışmalara başlamasını talep etti.

Şirketin bunu yapıp yapmayacağı bilinmiyor ancak müşteriler, 5G modelinden daha ucuz bir LTE sürümü satın almayı seçerse Güney Kore’nin Galaxy Note10 ve Note10+ satışlarında artış yaşanması da oldukça muhtemel.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/17/samsung-galaxy-note-10-series-shipped-1-million-units-in-25-days/
34
5
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
34
5
2
2
0