Samsung Galaxy Note20'de ve Tab S7'de Tüm Xbox Oyunları Oynanabilecek

65
3
2
1
1
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bugün tanıttığı Samsung Galaxy Note20'yi tanıttı. Telefonun etkileyici özelliklerinin yanı sıra Xbox Game Pass'in telefonda kullanılabileceği bilgisi de açıklandı.

Samsung, UNPACKED etkinliğiyle birlikte Galaxy Note20 ve Galaxy Note 20 Ultra'nın yanı sıra Tab S7 gibi cihazlarını tanıtırken bu cihazları olduklarından çok daha çekici kılacak belirli ekstra özellikleri de kullanıcılarının beğenisine sundu. Özellikle oyun oynamayı sevecek kişilerin dikkatini çekecek olan ekstraların başındaysa Xbox Game Pass geldi

Xbox'ın bulut tabanlı oyun hizmeti Project xCloud, 15 Eylül tarihinden itibaren Xbox Game Pass Ultimate üzerinde ücretsiz bulunacak. Ayrıca Note20'yi ön siparişle almanız durumunda 100'ün üstünde ücretsiz oyuna erişim hakkı kazanacağınız 3 aylık Xbox Game Pass Ultimate üyeliğini de ücretsiz edineceksiniz.

Büyük ekrandan cep telefonuna sorunsuz geçiş sağlayın

Samsung

Xbox'ınız olmasa dahi sürekli olarak güncellenen oyun kütüphanesine erişim sağlayabildiğiniz Xbox Game Pass, artık televizyon ve bilgisayar sınırlamasını kaldırıp akıllı telefonlara da geliyor. Gears 5, Halo: The Master Chief Collection, Minecraft Dungeons ve Destiny 2 gibi 100'ün üstünde oyunu dilediğiniz an oynamak artık çok daha kolay bir hal alacak.

Samsung'un etkinliğinde açıklama yapan Xbox Başkanı Phil Spencer, Samsung'la olan iş birliklerinden bahsederek bu konuda Samsung'un seçilmesinin sebebi olarak şirketin başarısını gösterdi. Spencer, Samsung için, 'dünyanın en büyük mobil teknoloji devi' ve '5G teknolojisinin öncülerinden biri' ifadelerini kullandı.

Samsung

Tabii ki Samsung, bu iş birliğine özel bir paketi de hazırlamış durumda. Samsung Galaxy Note20'yi Xbox Game Pass'e özel oyun paketiyle beraber almak isteyen kişiler, Samsung'un son amiral gemisi Note20'nin yanı sıra PowerA'nın MOGA XP5-X+ Bluetooth kontrol cihazına ve telefon tutacağına sahip olacak. Kablosuz kontrol cihazının 3.000 mAh'lik pili, aynı zamanda Samsung Galaxy Note20'yi şarj etmek için kullanılabilecek.

65
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
65
3
2
1
1