Samsung, Galaxy S Serisinde Düz Ekrandan Vaz mı Geçiyor?

0
0
0
0
0
Galaxy S7 edge’in geçtiğimiz en yıl en popüler kıvrımlı ekrana sahip telefon seçilmesi ve elde ettiği satış rakamları, Samsung’un gelecekte düz ekranlı Galaxy S model üretiminden tamamen vazgeçmesini sağlayabilir.

Hatırlayacağınız üzere Samsung, Galaxy S6 ile birlikte düz ve kıvrımlı ekranlı model üretimine başlamıştı. Kimse kıvrımlı ekranın bu kadar popüler olacağını beklemiyordu fakat kullanıcılardan gelen pozitif yorumlar ve elde edilen satış rakamları, Samsung’un ne kadar isabetli bir karar almış olduğunu net olarak gösteriyor. Son olarak Galaxy S7 edge’in geçtiğimiz yılın en popüler kıvrımlı ekrana sahip telefon seçilmesi, bu durumun şirketin radikal bir karar almasına sebep olabileceği iddialarını ortaya attı.

SamMobile’ın haberine göre Samsung, gelecekte düz ekranlı Galaxy S model üretimini durdurabileceğine yönelik bir girişim yapabilir. Şirketin mobil başkanı Dong-jin Koh’tan ‘Samsung, Galaxy S akıllı telefon serisinin kimliği olarak kıvrımlı ekran modelini kabul etti’ şeklinde bir açıklama geldi. Bu elbette düz ekranlı telefonların üretimini tamamen baltalamaya yönelik bir söylem değil, fakat Galaxy Note 7’nin sadece kıvrımlı ekranla lanse edilmesi ve Koh’un böyle bir açıklama yapması, Galaxy S serisinin gelecekteki planlaması hakkında bizlere ipucu veriyor olabilir.

Şu an için kıvrımlı ekranla ilgili kullanıcılardan gelen yorumlar pozitif yönde. Dolayısıyla Galaxy S8’le birlikte böyle bir hamleyle karşılaşma ihtimalimizin bulunduğunu söyleyebilirim.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0