Samsung Galaxy S20 Lite'ın Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

20
4
3
2
1
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki ekim ayında tanıtacağı iddia edilen Samsung Galaxy S20 Lite, render görüntüleriyle ortaya çıktı. Cihaz, S20 serisinin başlangıç modeli gibi mat renge sahip olacak.

Samsung, birkaç hafta önce Galaxy S20 serisine ekleyeceği yepyeni bir akıllı telefonuyla gündeme gelmişti. İddialara göre şirket, önümüzdeki haftalarda Samsung Galaxy S20 Lite isimli bir akıllı telefon tanıtacaktı. Akıllı telefon, Samsung Galaxy S20 Fan Edition olarak da anılıyordu.

Yaklaşık 3 hafta önceyse Samsung'un tanıtacağı iddia edilen Galaxy S20 Lite, kendisini 3C sertifikasyon sitesinde göstermişti. Şirketin Galaxy S20 serisinin ucuz alternatifi olacak telefonu bugünse OnLeaks ve Pricebaba tarafından ortaya çıkarılan render görüntüleriyle karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy S20 Lite render görüntüleri:

samsung galaxy s20 lite

Samsung Galaxy S20 Lite'ın ortaya çıkan render görüntülerinde Samsung Galaxy S20 Lite'ın nasıl bir tasarıma sahip olacağı ve abilerine göre neyin farklı olacağı ortaya çıktı. Görüntülere göre cihaz, Samsung'un yeni kamera kurulumu tasarımını ve genel anlamda Galaxy S20 serisinin tasarım izlerini aynı şekilde taşıyacak.

Görüntülerde görülen diğer detaylara bakacak olursak Samsung Galaxy S20 Lite'ın Galaxy S20 gibi mat arka cama sahip olacağını görüyoruz. Bununla birlikte cihazın ekranı, yine Galaxy S20 gibi hemen hemen 6,2 inç büyüklüğünde olacak. Delikli ortasında ön kamera yer alacak.

samsung galaxy s20 lite render

Cihazın donanımı hakkında şu anda net bir bilgi bulunmasa da Samsung Galaxy S20 Lite, muhtemelen Galaxy S10 Lite gibi orijinal seriden daha düşük bir işlemciye yer verecek. Ayrıca cihaz 120 Hz tazeleme hızına da sahip olmayabilir. IceUniverse'ün daha önce yaptığı paylaşıma göre kamera kısmı da 12 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 8 MP 3x optik zumlu telefoto kameradan oluşabilir.

Samsung'un Galaxy S20 serisinin alternatifi olacak yeni akıllı telefonu, Galaxy Note20 serisi ve Galaxy S30 serileri arasında stratejik bir model olacak. İddialara göre Samsung, yeni akıllı telefonunu eylül ayındaki Galaxy Fold 2 tanıtımının ardından ekim ayında tanıtacak.

Kaynak : https://www.engadget.com/samsung-galaxy-s20-fan-edition-leak-022508015.html
20
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
4
3
2
1