Samsung, Aynı Anda 3 Ürünü Şarj Edebilen Kablosuz Şarj Cihazı Trio'yu Duyurdu

25
16
4
1
0
Samsung, yeni kablosuz şarj cihazı Trio'yu duyurdu. Qi standart desteğiyle farklı markaların ürünlerini de şarj edebilen cihaz, 3 farklı ürünün aynı anda şarj edilmesini sağlıyor. Samsung, Trio'nun çıkış tarihine ilişkin bir açıklama yapmadı.

Bugün düzenlediği bir etkinlikte tüketici elektroniği ürün gamına yeni ürünler ekleyen Samsung, Galaxy A42 5G ve Galaxy Fit 2'ye ek olarak yeni bir kablosuz şarj cihazı daha duyurdu. Şirketin "Trio" olarak isimlendirdiği yeni kablosuz şarj cihazı, aynı anda üç cihazı şarj edebilme yeteneğine sahip.

Kablosuz şarj teknolojileri, son dönemlerde iyiden iyiye popüler hale geldi. Hatta bugün bazı otomobil modellerinde bile cihazların kablosuz olarak şarj edilmesini sağlayan ekipmanlar bulunuyor. Bu gerçeği görmezden gelmeyen Samsung da Trio ile birlikte kullanıcıların ihtiyaçlarını sağlamayı amaçlıyor. Peki Samsung'un yeni kablosuz şarj cihazı, tüketicilere neler vadediyor?

Karşınızda Samsung Trio

Samsung Trio

Samsung tarafından duyurulan kablosuz şarj cihazının belki de en etkileyici özelliği, bu ürünün Qi şarj standardını destekliyor olması. Yani bu ürünü Samsung dışındaki ürünleri şarj edebilmek için de kullanabiliyorsunuz. Ayrıca cihaz, üç cihazın yan yana koyulduğu durumlarda bile kullanıcılar için yeterli alanı sağlıyor. Samsung, Trio'nun bu tasarımını bir Galaxy Note20 Ultra, bir Galaxy Buds Live ve bir de Galaxy Watch 3'ü aynı anda şarj ederken açıkça gösteriyor.

Samsung

Samsung tarafından yapılan açıklamalarda Trio'nun ne zaman piyasaya sürüleceği açıklanmadı. Ancak bu cihazın fiyatı belli olmuş durumda. Samsung tarafından yapılan açıklamalarda, Trio'ya sahip olmanın bedelinin 99 euro (yaklaşık 870 TL + vergiler) olduğu ifade edildi. Samsung'un yeni kablosuz şarj cihazı, teknoloji tutkunlarını hayli memnun edecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/new-samsung-wireless-charger-trio-charge-three-devices-99-euro/
25
16
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
16
4
1
0