Samsung, Mi Band 5 Rakibi Akıllı Bilekliği Galaxy Fit 2'yi Duyurdu

63
31
10
6
4
Samsung, spor ve sağlık aktivitelerini düzenli olarak takip etmek isteyen ancak bir akıllı saat kullanmak istemeyenler için yeni akıllı bilekliği Galaxy Fit 2'yi tanıttı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, spor ve sağlık verilerinin düzenli takibini sağlayan yeni akıllı bilekliği Galaxy Fit 2’yi duyurdu. Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre Galaxy Fit 2, standart kullanımda tek şarj ile 15 güne kadar kullanım sunarken; kullanıcıya bağlı olarak kullanım süresi 21 güne kadar uzayabiliyor.

Oldukça ince, hafif ve bileği yormayan bir tasarıma sahip olan Galaxy Fit 2, 5 farklı aktivite türünü sürekli olarak takip ediyor ve kullanıcıları bilgilendiriyor. Galaxy Fit 2’nin kullanıcılara sağladığı bilgilerin başında yakılan kalori miktarı, kalp atış hızı, katedilen mesafe ve tabiki uyku takibi yer alıyor. Elbetteki cihaz aracılığı ile farklı konularda da bilgi alabilirsiniz.

Pembe renkli Samsung Galaxy Fit 2

pembe Galaxy Fit 2

1,1 inçlik AMOLED ekrana sahip olan Galaxy Fit 2, 3D cam tasarımı sayesinde hem şık bir görünüm hem de rahat bir kullanım sunuyor. 159 mAh bataryası ile oldukça uzun bir kullanım süresi sunan akıllı bileklik, 70 farklı ana ekran seçeneği ile her kullanıcının kendine uygun bir ana ekran bulabilmesini mümkün kılıyor.

Siyah renkli Samsung Galaxy Fit 2

siyah galaxy fit 2

Plastik gövdesi sayesinde sadece 21 gram ağırlığa sahip olan Galaxy Fit 2, en az 1,5 GB RAM’e sahip Android 5.0 ve üzeri tüm Android telefonlarla ve iOS 10 ve üzeri tüm iPhone modelleriyle uyumlu kullanılabiliyor. Samsung, Galaxy Fit 2 için henüz bir fiyat açıklamasa da cihazın önceki nesil Galaxy Fit ile benzer (100 dolar) fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-new-galaxy-fit-2-tracker-15-day-battery-life/
63
31
10
6
4
Emoji İle Tepki Ver
63
31
10
6
4