Samsung Türkiye'den Galaxy Note10 İçin 7.250 TL'ye Varan Değişim Kampanyası

33
13
5
2
2
Son zamanlarda giderek artan telefon fiyatlarına karşı Samsung Türkiye, pek çok kişiyi sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde Samsung, eski model cihazını getirenlere yeni Galaxy Note10 veya Note10+'ı 7.250 TL'ye varan indirimli fiyatlarla vermeyi vadediyor.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa’da dâhil olmak üzere farklı bölgede değişim kampanyası başlatan Samsung, ülkemizdeki Samsung kullanıcılarını oldukça sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Genel olarak kampanya kapsamında, eski cihazını getirenlere yepyeni bir Galaxy Note10 veya Note10+ çok ciddi indirimler uygulanarak verilecek.

Yeni bir Galaxy Note10 veya Note10 Plus modeli satın almak isteyen müşteriler, gerekli şartları yerine getirmeleri durumunda “Galaxy’nin En İyi Değişim Kampanyası" adı verilen kampanya çerçevesinde 7.250 TL’ye kadar indirim alabilecekler.

Hangi cihazlar kampanyadan yararlanabiliyor ve ne kadar indirim uygulanıyor?

Galaxy Note10

Kampanya kapsamında pek çok farklı markadan cihazı kabul eden Samsung, farklı markalar içinde farklı tutarlarda indirim uyguluyor. İşte markaların indirim tutarları:

  • Samsung: 5.150 TL’ye kadar
  • Huawei: 5.050 TL’ye kadar
  • Sony: 1.400 TL’ye kadar
  • Apple: 7.250 TL’ye kadar
  • LG: 1.700 TL’ye kadar

Yukarıda belirtilen tutarların maksimum tutarlar olduğunu, bu tutarların cihazın fiziki durumuna göre değişiklik gösterebileceğini ve cihazların kampanyadan yararlanabilmesi için gerekli şartları yerine getirmesi gerektiğini de hatırlatalım. Cihazın kampanyadan yararlanabilmesi içinse aşağıdaki şartlara uygun olması gerekiyor.

  1. Telefonun şarj olup açılması gerekmektedir.
  2. Aşınma ve yıpranma olmamalıdır. (Cihazda yalnızca normal aşınma ve yıpranmalar kabul edilebilir.)
  3. Ekranın çalışıyor olması ve çatlak olmaması gerekmektedir.
  4. Cihazın kara listede olmaması gerekmektedir.
  5. Fabrika ayarlarına döndürülmüş olup yazılımsal kilit olmaması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kabul edilebilir bazı yıpranmalar ve deformeler bulunuyor. Ne tür şeylerin kabul edildiğine ve nelerin kesinlikle kabul edilmediğine ise bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyadan nasıl yararlanılır?

Samsung Galaxy Note10

  1. Değişim yapmak istediğiniz telefonla Google Play Store’dan veya Apple Store’dan Değişim Zamanı uygulamasını indirin. Uygulamaya kayıt olun ve ön değerlendirme testlerini tamamlayın.
  2. Testin sonucunda telefonuna ait ön değerlendirme tutarını kabul ederseniz gözükecek olan Değişim Kampanyası devam kodunu not edin
  3. Uygulamadan almış olduğunuz kodu bağlantıdaki Değişim Kampanyası ekranında Devam Kodu alanına girin.
  4. Değişim Zamanı uygulamasındaki test tutarı kadar indirimi hemen sepetinizde kazanın ve siparişinizi indirimli tutar üzerinden tamamlayın.
  5. Siparişinizi tamamladıktan sonra fiziki değerlendirme ile ilgili detayları ekranda görebilirsiniz. (İstanbul içi ve Ankara'da yerinde fiziki değerlendirme, diğer iller için kargolanarak değerlendirme yapılacak)
  6. Fiziki değerleme sonrasında Değişim Zamanı uygulamasında yapmış olduğunuz testin teknisyen tarafından onaylanması durumunda Değişim Kampanyası sipariş süreci tamamlanacaktır.

İstanbul ve Ankara’da yaşayan müşteriler için yerinde fiziki değerlendirme imkânı sunan Samsung, diğer illerde yaşayan müşteriler için kargolama yapılarak değerlendirme yapıyor. Yine İstanbul ve Ankara’da yerinde değerlendirme yaptıran kullanıcılar, cihazlarını elden değiştirebilirken diğer illerde yaşayan kullanıcılar, yeni cihazlarına kargo yoluyla erişim sağlayabiliyorlar. Kampanya ile ilgili detaylara ulaşmak ve bilgi almak içinse bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://shop.samsung.com/tr/Galaxy-Note10
33
13
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
33
13
5
2
2