Samsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Geekbench'te Listelendi

18
9
4
2
1
Samsung'un uzun süredir üzerinde çalıştığı ve geçenlerde tanıtılan bükülebilir telefonu Galaxy Fold, ünlü puanlama sitesi Geekbench'te yerini aldı.

Samsung’un bükülebilir telefonu Galaxy Fold hakkında bazı bilgiler Geekbench’te görüldü. Puanlama sitesinde yayınlanan bilgilere göre telefon Snapdragon 855 12GB RAM yonga seti ile listelendi ama henüz etkileyici bir puan almış değil. Ama telefon piyasaya sürülmeden önce yazılımında güncellemeler yapılacağı söylenebilir.

Ürün, SM-F900F ismi ile Geekbench’te yerini aldı. ‘Single-core’ puanı 3418 ve ‘multi-core’ puanı da 9703 olarak listelenmiş görünüyor. Siteye göre Gaalxy Fold, Android 9.0 Pie ile satışa çıkacak ve sonraki nesil Android (Android Q) yazılımını da alacak.

Telefon satışa sunulmadan önce daha çok bilgi elde edeceğiz ama elimizdeki bilgilere göre telefon, Snapdragon 855 12 GB RAM ile gelecek, Universal Flash Storage 3.0 ile 512 GB hafızaya sahip olacak ve telefonun iki tarafında da batarya bulunacak.

Arka yüzünde üç, iç yüzünde iki ve ön yüzünde de bir tane olmak üzere toplam altı kamera ile gelecek olan ürünün 1980 $ fiyatı ile satışa çıkacağını da hatırlatalım.

Kaynak : https://phoneradar.com/samsung-galaxy-fold-spotted-on-geekbench-confirms-12gb-ram-android-9-pie/
18
9
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
18
9
4
2
1