Sedat Peker’in Thodex Skandalı Hakkındaki İddiaları Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

97
19
18
7
4
Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Sedat Peker, Tosuncuk hakkındaki iddialarının ardından bu kez Thodex skandalıyla ilgili bir iddiayı öne sürdü. İddianın ardından Thodex konusu, sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye, büyük bir skandalla karşılaşmıştı. Kripto paraların zirve yaptığı dönemde Türk kripto para borsası Thodex, binlerce kullanıcısının milyonlarca dolar kaybetmesine neden olmuştu. Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer, milyonlarca dolarla birlikte Türkiye’den kaçmıştı. Kendisine yönelik yapılan operasyonlarda beş hafta önce sona yaklaşıldığı söylenmiş olsa da herhangi bir gelişme aktarılmamıştı.

Sosyal medya, geçtiğimiz gün Sedat Peker tarafından ve Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın (Tosuncuk) yerinin paylaşılmasıyla yeni bir gündeme kavuşmuştu. Bugünse Sedat Peker, bu kez Thodex’e yönelik iddialarda bulundu. Peker, yüksek makamlardaki kişilerin Thodex operasyonunu yönlendirdiğini öne sürdü.

Sedat Peker’in paylaşımı:

sedat peker

Sedat Peker’in bu paylaşımının ardından binlerce sosyal medya kullanıcısı, Thodex'e yönelik bu iddiaları hakkında yorumlarını dile getirdi. O yorumlardan bazıları şu şekildeydi:

thodex

thodex

thodex

thodex

97
19
18
7
4
Emoji İle Tepki Ver
97
19
18
7
4