Sinematik Yerli Oyun Serisi Recontact: İddialı Geri Dönüş

12
4
2
0
0
Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen iki sinematik mobil oyun serisi Recontact, bu kez İngiltere’nin başkenti Londra ile geri dönüyor. Daha önce Fikret Kuşkan gibi aktörlerin yer aldığı serinin yeni oyununda başrol Game of Thrones dizisinin Whitewalker’ı Ross Mullan. Bir yerli oyun serisi daha dünyaya açılıyor.

Mobil oyun dünyasında yapılan farklı işlerin değeri gün geçtikçe artıyor. İstanbul’da kurulan Recontact Digital Arts, kendi adını taşıyan 2 sinematik mobil oyunla uzun süredir konuşulan bir girişim. Recontact: Istanbul ve Recontact: Istanbul Eyes of the Sky, muhtemelen film ya da dizi olsa bile aynı başarıya ulaşacak hikâyeye sahip iki oyun olmuştu.

Özellikle ikinci oyunda Fikret Kuşkan gibi önemli sinema oyuncularının yer alması, mobil oyunla hikâye anlatımı konusunda imkanların ne kadar genişleyebileceğini göstermişti. Serinin yeni oyunu olacak Recontact: Londra’da ise başrolde Game of Thrones dizisiyle tanıdığımız bir isim yer alacak.

recontact londra

GoT’un Ak Gezen’i Ross Mullan, Game of Thrones dışında İngiliz bilim kurgu dizisi Doctor Who’da da rol aldı. Ayrıca kendisinin bir başka mobil oyun Clash of Titans projesinde de tecrübesi bulunuyor. 

Recontact: Londra, önceki oyunlardan ne kadar farklı olacak?

Yapım ekibinin yeni oyun için farklı dinamikler geliştiriğini biliyoruz. Webrazzi’den Tuğçe İçözü’nün haberine göre Recontact: Londra’da bir karakter canlandırmak yerine tamamen kendimizi canladırabileceğiz

Oyunda Londra’nın Siber Suçlarla Mücadele ekibinin lideri olarak yer alacağız. Oyun serinin köklerine sadık kalarak sinematik kesitler, video halinde gerçekçi bulmacalar içerecek. Oyunda arttırılmış gerçeklik teknolojisinin de katkılarıyla, olay yeri inceleme deneyimi gerçekçi bir noktaya taşınıyor.

Recontact Londra’nın tasarımını, senaryosunu ve yönetmenliğini daha önceki oyunlarda olduğu gibi yine Eray Dinç üstleniyor. Oyun hakkındaki geliştirmeleri anbean aktarmaya devam edeceğiz, takipte kalın.

12
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
0
0