Sonic The Hedgehog 2'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

40
17
13
4
4
Paramount Pictures, Sonic The Hedgehog'un devam filmi Sonic The Hedgehog 2 ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalarda, devam filminin vizyon tarihi açıklandı.

Sonic The Hedgehog, oldukça sancılı bir süreç ile seyircilerle buluştu. Yayınlanan ilk fragmanın ardından mavi kirpinin modellemesinin beğenilmemesi, filmin vizyona girmeye hazırlanırken yeniden yaşım aşamına dönmesine neden olmuştu. Geç de olsa vizyona giren film, bu kez de koronavirüse takılmıştı ve bu nedenle hedeflenen gişe hasılatının gerisinde kalındığını söylemek mümkün.

Bununla birlikte, yaklaşık bir ay önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Paramount Pictures'ın Sonic The Hedgehog 2'yi duyurduğunu aktarmıştık. Şimdiyse yaklaşmakta olan bu yeni filmle ilgili yeni açıklamalar yapıldı ve Sonic The Hedgehog 2'nin vizyon tarihini resmen belli oldu.,

Sonic The Hedgehog 2, 2022'de beyaz perdede olacak

Sonic The Hedgehog

Paramount Pictures tarafından yapılan açıklamalara göre Sonic The Hedgehog 2, 8 Nisan 2022 tarihinde vizyona girecek. Bu da Sonic efsanesinin yeni filminin, 2 seneye yakın bir süre daha beyaz perdeyle buluşamayacağı anlamına geliyor. Filmle ilgili detayların, önümüzdeki dönemlerde daha çok netleşmesi bekleniyor.

Paramount Pictures, Sonic The Hedgehog 2'nin yanı sıra yaklaşmakta olan iki animasyon filmine daha değindi. Yapılan açıklamalara göre şirketin "Boardwalk" isimli animasyon filmi 22 Temmuz 2022'de, "The Tiger’s Apprentice" ise 10 Şubat 2023 tarihinde vizyona girmiş olacak.

Kaynak : https://www.thewrap.com/sonic-the-hedgehog-2-gets-april-2022-release-date/
40
17
13
4
4
Emoji İle Tepki Ver
40
17
13
4
4