Star Wars'un Yeni Anime Antolojisi Star Wars: Visions'ın İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı

26
13
1
1
0
Star Wars evrenini şimdiye kadar pek çok bilim kurguya ilham olmuş anime evreni ile bir araya getirecek olan Star Wars: Visions'ın ilk tanıtım filmi yayınlandı. Bir antoloji olarak karşımıza çıkacak olan seride pek çok farklı anime stüdyosunun hazırladığı bağımsız bölümler olacak.

Star Wars evreni, özellikle hem serinin hakları hem de LucasFilm Disney'e satıldıktan sonra durmak bilmez bir büyüme ve genişleme içine girdi. Yeni filmler, diziler, oyunlar derken bol bol yeni Star Wars hikayesi duymaya başladık. Disney Plus'ın elini güçlendiren en önemli kozlardan biri olan Star Wars evreni, şimdilerde karşımıza yeni bir anime antolojisi ile çıkmaya hazırlanıyor.

İlk olarak geçtiğimiz sene Aralık ayında duyurulan bir haberle, farklı hikayeler anlatan ve farklı anime stüdyolarının elinden çıkacak bir Star Wars serisi olacağını öğrendik. Bir diziden çok, bambaşka tarzlarda kısa filmlerden oluşacağını söyleyebileceğimiz Star Wars: Visions'ın ilk tanıtım filmi de yayınlandı.

22 Eylül'de Disney Plus'ta yayınlanacak:

Pek çok ünlü animenin yaratıcısı olan farklı stüdyolar tarafından hazırlanan bölümler, 22 Eylül'de Disney Plus'ta izleyicileri ile buluşacak. Animeler tüm çevrimiçi yayın platformlarında oldukça önemli yer tutuyor. Netflix ve Amazon Prime da bu konuda daha önce başarılı yapımlarla karşımıza çıktı. Star Wars: Visions ise Disney Plus'ın ilk önemli anime yapımı olacak.

LucasFilm'in yönetici yapımcısı James Waugh, Star Wars evreni yaratılırken geçmişte animelerin önemli bir ilham kaynağı olduğunu söylüyor. Aynı şekilde anime stüdyosundaki sanatçılar da Star Wars evrenini kendi tarzlarında anlatmak için oldukça heyecanlı görünüyorlar. Star Wars: Visions antolojisinde izleyeceğimiz bölümler ve onları üreten stüdyolar ise şöyle;

  • The Duel by Kamikaze Douga (Batman Ninja)
  • Lop & Ocho by Geno Studio (Golden Kamuy)
  • Tatooine Rhapsody by Studio Colorido (A Whisker Away)
  • The Twins and The Elder by Trigger (Kill La Kill)
  • The Village Bride by Kinema Citrus (Tokyo Magnitude 8.0)
  • Akakiri and T0-B1 by Science Saru (Japan Sinks)
  • The Ninth Jedi by Production IG (Ghost in the Shell)

Star Wars: Visions'ın kısa röportajların da yer aldığı ilk tanıtım filmine göz atın:

Kaynak : https://www.theverge.com/2021/7/3/22560610/star-wars-visions-anime-anthology-trailer-release-date-disney-plus
26
13
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
13
1
1
0