Supernatural Hayranlarının Nabzını Yükseltecek Haber: Yeni Dizi Geliyor

43
7
1
1
1
Geçtiğimiz sene final sezonuyla ekranlara veda eden Supernatural dizisinin yayınlandığı kanaldan sevindirici bir haber geldi. The CW'nin yapmış olduğu açıklamaya göre Dean ve Sam Winchester'in ailesini ve doğaüstü güçlerin kökenlerini konu alacak yeni dizi The Winchesters için hazırlıklara başlandı.

2005 yılından beri tam 15 sezon boyunca Winchester kardeşlerin yaşadığı doğaüstü olayları konu alan Supernatural, geçtiğimiz sene içerisinde final yaparak hayranlarına veda etmişti. Final sezonunun üzerinden henüz bir yıl bile dolmamamışken dizinin yapımcılarından yayınlandığı kanaldan sevindirici bir haber geldi.

Televizyon kanalı The CW'nin yapmış olduğu açıklamaya göre Supernatural'dan önce yaşananları konu alacak yeni dizi The Winchesters için hazırlıklara başlandı. Winchester, Dean ve Sam'in ebeveynlerinin yaşadığı doğaüstü olayları anlatacak ve dizinin seslendirmesini de Jensen Ackles yapacak.

The Winchesters, Supernatural'in orijinal hikayesini anlatacak

supernatural

Televizyon tarihinin en uzun soluklu bilim kurgu dizisi olma niteliğini taşıyan Supernatural, uzun yıllar boyunca dünya çapında en beğenilen diziler arasında yer aldı. Sevilen dizinin final yapmasıyla birlikte hayranlar Supernatural'e tamamen veda ettiğini düşünüyordu ancak The CW'nin yapmış olduğu açıklamaya göre Supernatural hakkında daha fazla ve detaylı bilgi edinmek üzereyiz.

Yeni dizi The Winchesters, Sam ve Dean'in anne ve babasının dönemini konu alacak. Böylelikle doğaüstü güçlerin ortaya ilk çıkış anlarına tanıklık edeceğiz. Dizinin yıldızı Jensen Ackles, yeni dizi hakkında şu ifadeleri kullandı: "15. sezonu tamamladıktan sonra Supernatural'ın bitmediğinin farkındaydık. Çünkü tıpkı dizide de söylediğimiz gibi, hiçbir şey sona ermez değil mi?. Daneel ile birlikte Chaos Machina Productions kurduğumuz zaman ilk anlatmak istediğimiz hikayenin John ve Mary Winchester hakkında olması gerektiğine karar verdik."

Kaynak : https://www.ign.com/articles/supernatural-prequel-in-the-works-the-winchesters
43
7
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
43
7
1
1
1