Sylvester Stallone'un Aksiyon Dolu Dizisi 'Tulsa King'den Yeni Fragman [Video]

6
2
0
0
0
Sylvester Stallone'un suç temalı yeni dizisi Tulsa King'den yeni fragman geldi. Paramount+ aracılığıyla seyirci ile buluşacak dizi, 13 Kasım'da yayınlanacak. Peki Tulsa King, Türkiye'de izlenebilecek mi?

Dünyanın en popüler film dağıtıcılarından Paramount, geçtiğimiz yıl Paramount+ isimli dizi ve film platformunu kullanıma sunmuştu. En azından şu an için Türkiye'de hizmet vermeyen platform, zaman zaman dikkat çeken yapımlara da ev sahipliği yaptı.

Şimdiyse Paramount+ ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Film dünyasının en ünlü aktörleri arasında yer alan Sylvester Stallone'un yeni dizisi Tulsa King'den yeni bir fragman geldi.

Tulsa King, 13 Kasım'da yayınlanacak!

Tulsa King

Tulsa King, en basit anlatımıyla bir suç draması olarak karşımıza çıkacak. Dizide, Sylvester Stallone'un bir mafya ailesine baş kaldırışını izleyeceğiz. Andrea Savage, Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, A.C. Peterson, Garrett Hedlund ve Dana Delany gibi oyuncuları da Tulsa King'de göreceğiz.

Tulsa King, Türkiye'de yayınlanacak mı?

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone hayranlarının en merak ettiği soru, bu dizinin Türkiye'ye gelip gelmeyeceğidir. Yapım Paramount+ üzerinden yayınlanacağı için, bu diziyi doğrudan Türkiye'de izleme şansımız mevcut şartlarda yok. Ancak Türkiye'de hizmet vermekte olan çevrimiçi akış platformu Netflix, geçtiğimiz dönemlerde Paramount'a ait bazı  yapımların lisansını almış ve Türkiye'deki seyircilerle buluşturmuştu. Yine böyle bir şey olursa, Tulsa King'i ülkemizde yasal olarak izleyebiliriz.

Bu arada; Netflix üzerinden örnek vermiş olsak da 13 Kasım'da ilk bölümüyle karşımıza çıkacak dizinin farklı platformlarda yer alması da olası. Örneğin BluTV veya Exxen gibi platformlar da Tulsa King'in lisansını almayı başarabilirse bu dizi Türkiye'ye resmen gelmiş olacaktır.

Tulsa King'in yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz

6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0