Sylvester Stallone'un The Purge 5'te Yer Alacağı İddia Edildi

30
5
4
1
0
Türkiye'de Arınma Gecesi olarak da bilinen ünlü distopya aksiyonu korku filmi serisi The Purge'ün 5. filmi için dünyaca ünlü bir yıldızın ismi gündeme geldi. İddia, efsaneleşmiş Rocky filmleriyle hafızalara kazınan Sylvester Stallone'un The Purge serisinin yaratıcısı James DeMonaco ile çektirdiği fotoğraf sonrası ortaya atıldı.

2013 yılında vizyona giren ilk The Purge filmi, birçok eleştirmenden hem konusu hem de yapım detaylarıyla tam not almış, izleyiciler tarafından da beğeniyle karşılanmıştı. Korku filmleri alanına yeni bir soluk getiren ilk filmden sonra 2018 yılına kadar 3 film daha gelmiş ve serinin 5. filmi konuşulmaya başlanmıştı.

Ortaya atılan iddialara göre 2020'de vizyona girecek The Purge 5, serinin son filmi olacak. Serinin yaratıcısı James DeMonaco ve yapım şirketi Blumhouse Productions, seriye güzel bir kapanış yapmak için kolları sıvamış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta Rocky filmlerinin yıldızı Sylvester Stallone'un James Demonaco ve Blumhouse Productions'tan Jason Blum ile birlikte bir toplantı yaptığı ortaya çıktı.

the purge arınma gecesi

Twitter hesabından yapılan görüşmeye dair bir görsel paylaşan Jason Blum, esprili bir dille yazdığı "Görüşmemiz harika geçti. Beni yumrukladı çünkü geç kaldık" notunu düştü. Görüşmede yer alan isimlerden ortaya atılan The Purge 5 söylentilerine yanıtlama gelmediğini belirtelim.

The Purge serisi, yapım şirketinin en kârlı yapımları arasında:

the purge

Paranormal Activity, Happy Death Day gibi bilinen filmlerle adından söz ettiren Blumhouse Productions'ın The Purge serisi için böyle bir yıldızla anlaşmış olması, filme şimdiden verilen önemi gösteriyor. 

Bugüne kadar yapılan 4 film için harcanan paranın 35 milyon dolar, elde edilen hasılatın ise 447 milyon dolar olduğu düşünüldüğünde The Purge, bugüne kadar yapım şirketine oldukça iyi kazandırdı. Serinin hayranlarından gelen istekleri değerlendirip kendi gelirini de artırmak isteyen şirket, The Purge 5 ile film sektörüne damga vurabilir. 

The Purge (2013) fragmanı:

ABD'de 10 yılda bir düzenlenen "Arınma Geceleri"ni konu alan The Purge serisinin 2013'te yayınlanan ilk filminin fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz. Seri, "Bir gece boyunca her türlü suç işlemek serbest olsaydı ne olurdu?" sorusunun yanıtını veren oldukça iddialı bir yapım olarak öne çıkıyor.

Kaynak : https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/sylvester-stallone-the-purge-5-rocky-blumhouse-productions-get-out-a9049161.html
30
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
5
4
1
0