Thanos'un Secret Wars Filmiyle Marvel'a Geri Dönebileceği İddia Edildi: Hem de İyi Bir Karakter Olarak

15
3
1
0
0
Twitter'da Marvel hakkında gelişmeler paylaşan bir hesap, Thanos'un 2026'da çıkacak Avengers: Secret Wars filminde geri dönebileceğini iddia etti. Peki bu ihtimal gerçekleşirse Thanos nasıl bir karakter olarak geri döner? Gelin bakalım.

Marvel Çizgi Romanları’nın en sevilen hikâyelerinden birine dayanan Avengers: Secret Wars, 2026 yılında çıkış yapacak. Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) çoklu evren temasını ve altıncı fazını tamamlayacak olan filmde kahramanlar, bu yıl çıkacak Ant-Man and the Wasp: Quantumania’da ilk kez göreceğimiz ‘Kang’ karakteri ve varyantlarına karşı mücadele verecek.

Marvel’ın Infinity War ve Endgame de elde ettiği başarıyı tekrarlamak istediği filmin vizyona girmesine daha üç yıl olsa da şimdiden hakkında bazı söylentiler çıkmaya başladı bile. Geçtiğimiz günlerde Robert Downey Jr’ın filmde Iron Man olarak geri dönebileceği iddia edilmişti. Şimdi ise hayranları heyecanlandıran bir iddia daha ortaya atıldı.

Thanos’un MCU’ya geri dönebileceği iddia ediliyor

Marvel hakkında paylaşımlar yapan ‘Marvel Updates’ isimli bir Twitter hesabı, Avengers: Endgame ile hikayesi sona eren Thanos’un Secret Wars’ta geri dönebileceğini iddia etti. Ayrıca karakterin yine Josh Brolin tarafından canlandırılacağını da ekledi. Ancak bu iddia için bir kaynak sağlanmazken herhangi bir doğrulama da gelmedi. Yani gerçek olmama ihtimalinin bulunduğunu eklememiz gerekiyor.

Yine de Captain America, Iron Man ve Black Widow gibi birçok karakterin geri dönebileceği söylentileri dolaşırken Thanos’u da filmde görmek bizi şaşırtmaz. Hatta bu gerçekleşirse, Thanos’un Kang’in yanında savaşacak kötü bir karakter olarak dönmeyebileceğini de söyleyebiliriz. Bunun nedeni ise hâlihazırda kötü adam olarak hikâyesi tamamlanan bir karakteri aynı şekilde geri getirmenin mantıksız olması.

Avengers’a yardım eden bir karakter olabilir

“Nasıl bir karakter olarak geri dönecek?” diye soracak olursanız; Marvel’ın Thanos’u Avengers’a yardım etmesi için tekrar kullanabileceği çıkarımını yapabiliriz. Ne de olsa ekibin, Kang’i alt etmek için büyük bir yardıma ihtiyacı olacak. Çoklu evrenlerin sonsuz ihtimal oluşturabilmesi de iyi bir Thanos görme ihtimalimizi güçlendiriyor. Marvel’ın ‘What If…?’ animasyonunda Thanos’u iyilerin tarafında olan bir karakter olarak görmüştük.

Tabii ki bunlar yalnızca tahmin ve gerçek olmama ihtimalleri oldukça yüksek. Film, 1 Mayıs 2026 tarihinde vizyona girecek. Bu yüzden bu kadar erken çıkan sızıntı ve söylentilere pek güvenmemek gerekiyor. Yine de iddiaların Marvel hayranlarında büyük heyecan yarattığını söylemek yanlış olmaz.

Kaynak : https://bgr.com/entertainment/rumor-says-thanos-may-return-in-avengers-secret-wars/
15
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
1
0
0