The Mandalorian'ın İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı

43
3
2
1
0
Geçtiğimiz sene kasım ayında yayınlanan hayranlar tarafından oldukça beğenilen The Mandalorian'ın ikinci sezonundan fragman paylaşıldı. Yeni sezon fragmanı dizinin ikinci sezonunda neler göreceğimizi az çok gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta The Mandalorian'ın ikinci sezon fotoğraflarını sizlere aktarmıştık. Disney+'ın geçtiğimiz sene çıkan oldukça beğenilen dizisinin yeni sezonundan bu sefer de fragman paylaşıldı.

Star Wars'un resmi YouTube kanalından paylaşılan fragmanda, dizinin yeni sezonunda bizleri neler beklediği gösteriliyor. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla ikinci sezonda da Mandalorian'ı, Baby Yoda'yı ve Stromtrooper'ları bol bol göreceğiz.

The Mandalorian ikinci sezon fragmanı

Fragmanda Mandalore the Great'ten ve Jedi'lardan bahsediliyor. Fragmanda, Pedro Pascal'ın can verdiği Mandalorian, "Tüm galaksiyi aramamı ve bu yaratığı düşmanımız büyücülere vermemi mi bekliyorsun?" diyor. Yani yeni sezonda bol bol yeni ırklar ve gezegenler görebiliriz.

Ayrıca fragman içerisinde Star Wars hayranlarının gönlünde ayrı yerleri olan uzay araçları X-Wings ve TIE Fighter'ı görüyoruz. Buna ek olarak Return of the Jedi'dan bu yana canlı aksiyon filmlerinde pek görmediğimiz Speeder Bike'lar da yine fragmanda görülen araçlar arasında yer alıyor.

the mandalorian, pedro pascal mandalorian

Bunun haricinde fragmanda Jedi olduğu düşünülen, siyah kapüşonlu bir karakter de yer alıyor. Şu an için bu karakterin kim olduğu bilinmiyor. Star Wars evreninde daha önce yer almış bir karakter de olabilir, tamamen yeni bir karakter de olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz bu karakter hakkında?

Dizinin ikinci sezonu 30 Ekim tarihinde başlayacak ve her hafta cuma günü bir bölüm şeklinde yayınlanacak. Şu an için dizinin yeni sezonunun kaç bölüm olacağına dair kesin bir bilgi bulunmasa da IMDb sayfasında tıpkı ilk sezon gibi 8 bölüm olarak gözüküyor. Tabii bölüm sayısı artıp azalabilir de.

Kaynak : https://www.slashgear.com/mandalorian-season-2-trailer-just-released-who-is-that-jedi-15638081/
43
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
43
3
2
1
0