Korku Temalı X-Men Filmi The New Mutants, Bir Üçleme Olarak Karşımıza Çıkabilir

13
5
1
0
0
Yeni X-Men filmi "The New Mutants"ın yönetmeni Josh Boone, filmle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda hem bu filmin nasıl ortaya çıktığını hem de neler planlandığını açıklayan Boone, projenin bir X-Men üçlemesi olarak düşünüldüğünü ifade ediyor.

X-Men serisinin bir sonraki filmi olan The New Mutants, uzun bir süredir beklense de Disney'in 20th Century Fox'u satın alması ve tüm X-Men projelerini durdurması nedeniyle bir türlü gelememişti. Bununla birlikte yaklaşık 3 yıllık aradan sonra filmin yeni bir fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Yönetmen Josh Boone tarafından hayata geçirilen proje, bir psikiyatri hastanesinde tutulan genç mutantların hikayesini anlatıyor. Film, alışık olduğumuz X-Men filmlerinden biraz daha farklı bir dokuya sahip. Zira ikonik X-Men efsanesi, süper kahramanlar üzerinde dururken The New Mutants, bir korku/gerilim türünde film olarak karşımıza çıkıyor.

The New Mutants

Yönetmen Josh Boone'a göre film, ilk başta bir korku hikayesi değildi. Korku teması, filmle ilgili içerikleri incelerken kendiliğinden ortaya çıkmış. Josh Boone, filmle ilgili yaptığı açıklamalarda gerçekten de The New Mutants'ı yapmak istediklerini ve ellerindeki materyalleri kullanarak bunu en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yapımın herhangi bir Marvel filmi görünmesini istemediklerini ifade eden Boone, filmin performans odaklı ve daha gerçekçi olmasını istediklerini söylüyor. Hatta bu nedenle ekip, filmi bir stüdyoda çekmek yerine gerçek dünyada çekmeyi daha uygun bulmuş.

The New Mutants

Yönetmen, 80'li yıllarda Marvel çizgi romanlarının çok sevildiğini ve yıllar boyunca da bu çizgi romanlar üzerinden filmler çektiklerini söylüyor. Çocukluğunda tanıştığı The New Mutants'ın Bill Sienkiewicz tarafından oluşturulan kapaklarını da hiç unutamadığını belirten Boone, bu eserin Marvel'in normal yapımlarından çok daha farklı olduğunu o zamandan beri bildiğini ifade ediyor.

Boone yaptığı açıklamalarda, The New Mutants'ın yapımında özellikle de maddi imkanlar açısından çok ciddi güçlükler çektiklerini ifade ediyor. Hatta Boone, filmi yapabilmek için şirket yöneticileri ile bir araya gelmiş ve yapımın sürdürülebilmesi için izin ve destek istediklerini dile getirmiş.

The New Mutants

Josh Boone, tüm bu zorluklara rağmen The New Mutants'ı bir X-Men korku üçlemesi olarak planladıklarını ifade ediyor. İlk film, doğrudan korku odaklıyken ikinci film Warlock'un bulunduğu bir uzaylı istilasını konu alacak. Boone, üçüncü filmin ise bu unsurların tümünü içerebileceğini ifade ediyor. Yani en azından başlangıçta planlar bu yöndeymiş ancak filmin sürekli gecikmesi, devam filmlerini riske atmış durumda.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/new-mutants-sequel-2/
13
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
0
0