"The Punisher Geri Dönecek" Açıklaması Hakkında Hayal Kırıklığı Yaratan Gelişme

39
2
2
1
0
"The Punisher Geri Dönecek" Açıklaması Hakkında Hayal Kırıklığı Yaratan Gelişme
Marvel hayranlarının 2019 yılında birden veda etmek zorunda kaldığı The Punisher'ın geri döneceği açıklandı. Sürpriz açıklama, Claire Temple'ı canlandıran Rosario Dawson tarafından yapıldı. Dawson, daha sonra açıklamalarının yanlış bilgi olduğunu paylaştı.

Marvel’ın en sevilen yapımlarından biri olan ve en azından bir zamanlar Netflix’te yayımlanan The Punisher dizisi, ne yazık ki 2019 yılındaki ikinci sezonuyla ekranlara veda etmişti. Pek çok hayran uzun bir zamandır Netflix tarafından iptal edilen dizinin tekrar geri dönmesi için istekte bulunurken, bugün beklenen açıklama geldi.

Iron Fist ve Daredevil gibi yapımlarda da bulunan Claire Temple karakterini canlandıran oyuncu Rosario Dawson, The Punisher’ın geri döneceğini açıkladı. Chicago’da düzenlenen etkinlikte konuşan Dawson, karakterin Marvel Sinematik Evreni bünyesinde geleceğini açıkladı. Üstelik Punisher’ı canlandıracak ismin yeniden Jon Bernthal olacağı açıklandı.

Dawson’ın sürprizi paylaştığı anlar:

The Punisher’ın ne zaman döneceği hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. 2017 yılında yayınlanmaya başlayan dizi, özellikle Punisher gibi bir karakterin 'olması gerektiği gibi' gösterilmesiyle çokça beğeni toplamıştı. Dizi, vahşete, kana ve yoğun duygulara yer vermesinin yanı sıra Bernthal’ın oyunculuğuyla şahlanmıştı.

Bununla birlikte dizinin yeniden dönüşünü Dawson’ın ağzından duymamız, Claire Temple karakterinin The Punisher’da yer alacağına da işaret oldu. Temple, Punisher dizisinde gözükmemiş olsa da iki karakter arasındaki bağ, Punisher’ın da ilk kez görüldüğü Daredevil dizisinde kurulmuştu.

The Punisher'ın bu kez Netflix ekranlarında değil, Disney Plus'ta yayınlanması muhtemel. Zira dizinin daha önceki iptal edilme nedeni de Disney'in yayın haklarını Netflix'ten almasıydı.

GÜNCEL: Dawson, açıklamasının yanlış anlaşıldığını duyurdu:

Açıklamalarının büyük bir gündem yaratmasının ardından Dawson, yeni bir açıklama daha paylaştı. Dawson, The Punisher'ın geri döneceği açıklamalarının yanlış bilgi olduğunu açıkladı:

"İmzalar sırasında hayranlardan bilgi almak görünüşe göre şüpheli. Benim hatam."

Yani Dawson'ın açıklamasına bakacak olursak bu bilgi, kendisine bir hayran tarafından verildi. The Punisher'ın geri döneceği iddiası kağıt üstünde şimdilik iptal olsa da Marvel'ın gündem yaratmak konusunda ne kadar usta olduğunu da bilmiyor değiliz..

Marvel yapımlarının yanı sıra Tüm Disney, Pixar, National Geographic içeriklerine ulaşmak için hemen Disney+ abonesi olabilirsiniz.

Kaynak : https://screenrant.com/punisher-revival-confirmed-jon-bernthal-returning-rosario-dawson/
39
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
39
2
2
1
0