Thor: Love and Thunder Vizyona Girdi: İşte Filmi İzleyenlerden Gelen İlk Tepkiler

15
6
5
3
2
Dün vizyona giren Thor: Love and Thunder, ilk kez izleyicilerle buluştu. Filmi sinema salonlarında izleyen kişiler, film hakkında yorumlarını da paylaşmaya başladılar. İşte film hakkında sosyal medyadan gelen ilk tepkiler.

Avengers: Endgame sonrası Thor'un yaşadıklarıyla başlayan Thor: Love and Thunder, Thor'un yıllar sonra karşılaştığı Jane Foster'ın Mighty Thor olduğunu öğrenmesi ve tüm tanrıları öldürmeye ant içmiş Gorr the God Butcher ile olan mücadelesini anlatıyor.

Marvel’ın en sevilen karakterlerinden biri olan Thor, Love and Thunder (Aşk ve Gök Gürültüsü) filmiyle sevenleriyle beyaz perdede buluştu.Ülkemizdeki sinema kanunu nedeniyle 3 ay sonra Disney+'da yerini alacak olan film, uzun zamandır konuşuluyor ve sabırsızlıkla bekleniyordu. Thor'un yeni filmi vizyona girer girmez, sosyal medyadan tepkiler gelmeye başladı. Hem komik hem ilginç tepkilere gelin birlikte bakalım.

Ayrıca ilk 3 Thor filmi ve diğer tüm Marvel filmlerini izlemek için Disney+’a üye olabilirsiniz. Aylık 34,99, yıllık 349 TL’lik avantajlı fiyatı kaçırmayın.

Eleştirmenler filme ortalama bir puan verdi

Thor: Love and Thunder

Dünya çapında yayın yapan farklı kuruluşlardan eleştirmenler, Thor: Love and Thunder vizyona girmeden önce izleyip film hakkındaki yorumlarını paylaşmıştı. Verilen puanların ortalaması 100 üzerinden 64 seviyesinde olmuştu. Dün (7 Temmuz) vizyona giren filmi izledikten sonra bazı eleştirmenler de düşüncelerini paylaştı. İşte eleştirmenlerin film hakkındaki yorumları.

Eleştirmen yorumu

(2017'nin muhteşem Thor: Ragnarok'unun yarısı kadar komik, şiddetli, romantik ve heyecan verici, ancak yönetmen Taika Waititi ve kendi kendiyle alay eden yıldız Chris Hemsworth, karşı koyamayacağınız her zamanki Marvel abartısıyla aptalca şakalar yapıyor.)

Eleştirmen 2

(Oldukça göz kamaştırıcı ve eğlenceli ancak abartılacak bir film değil.)

Eleştirmen 3

(“Thor: Love and Thunder”ın çoğu, kendisinden ve ton olarak her yerde memnun edici bir karmaşa. En iyi "Karayip Korsanları" filmlerinden biri kadar kötü, ama yine de oldukça korkunç.)

Thor: Love and Thunder'a sosyal medyadan gelen ilk tepkiler:

Thor: Love and Thunder tepki

Thor L&T SM tepki

Thor Love and Thunder tepki

SM tepki Thor

Thor LoveandThunder sm tepki

Spoilersız SM Tepkisi

Thor: Love and Thunder tepki

Love and Thunder tepki

Disney+’a avantajlı fiyatlarla ulaşmak için buraya tıklayın.

Kaynak : https://twitter.com/search?q=%23ThorLoveAndThunder&src=typeahead_click
15
6
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
15
6
5
3
2