Thor: Ragnarok’un Yönetmeni Taika Waititi'nin Thor 4 İçin Anlaştığı İddiası

26
2
2
1
1
Marvel Sinematik Evreni’nin 4. aşama filmleriyle ilgili şu ana kadar açıklanan ve bilinen şeyler oldukça kısıtlı. Açıklanmış birçok film var ve bu filmlerde rol alacak aktörlerden tutun bu filmleri kimin yöneteceğine dair ortalıkta bir sürü söylenti dolaşıyor. Yapılan bir haberle yeni bir Thor filmi olacağı ve bu filmi Taika Waititi’nin yöneteceği belirtildi.

Marvel, Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi de tamamlandıktan sonra, MCU'nun 4. Aşama filmlerine odaklanmaya başladı. Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth’ün de yakın zamanda Sinematik Evreni terk etmesi beklenmiyor. Thor: Ragnarok’u hem yöneten hem de filmdeki Korg karakterini canlandıran Taika Waititi’nin ise yeni bir Thor filmi yönetmesi bekleniyor.

Haber, Waititi’nin filmi yazmak ve yönetmek için bir anlaşma imzaladığını iddia eden Hollywood Reporter tarafından verildi. Yapılan haberlere göre Waititi’nin Akira adındaki canlı aksiyon adaptasyon filmi ise ertelendi.

taika waititi thor ragnarok

Waititi, Akira projesine 2017 yılında katıldı ancak film o zamandan bu yana geliştirilme anlamında pek etki gösteremedi. 2018 yılının Nisan ayında Waititi, Akira filmini yeniden yapmak yerine serinin mangalarına odaklanmak istediğini söylemişti. O zamanlar yapılan bir röportajda heyecanla yeni filmi bekleyen çoğu insanın kitapları bile okumadığını ve içerik olarak kullanılabilecek 6 tane dev kitap olduğunu dile getirmişti. Başarılı yönetmen Akira filmini o kadar seviyor ki, 13 yaşında sinemada izlediği zaman filmin hayatını değiştirdiğini söylüyor.

Yeni bir Thor filmine gelince, hangi karakterlerin filmde yer alacağını görmek ilginç olacak. Avengers: Endgame filminin sonunda Thor, Galaksinin Koruyucuları ekibiyle birlikte uzaya yol almıştı. Korg ve Miek gibi arkadaşlarının yanı sıra Asgard’lı arkadaşlarıysa Yeni Asgard ismi verilen kasabada kalmıştı.

Galaksinin Koruyucuları Vol. 3 filminde Thor karakterini göreceğimiz neredeyse kesin. Bunun yanında, bu filmde yeni bir Thor filmi için bir adım da atılabilir. Hayranlar yeni Thor filminde Korg, Miek ve Valkyrie karakterlerini görmeyi umuyorlar. Yeni Thor filmiyle ilgili henüz bir tanıtım yapılmadığı gibi filmin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği resmi olarak onaylanmadı bile.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/taika-waititi-will-direct-thor-4-but-theres-a-majo/1100-6468457/
26
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
2
2
1
1