THY, 'Rüya Uçağı'nın Montaj ve Boyama Aşamalarını İçeren Bir Video Yayınladı

40
7
1
1
0
Dünya üzerinde en çok ülkeye uçan hava yolu firması olan Türk Hava Yolları, yeni uçaklarıyla gövde gösterisi yapıyor. THY, Dreamliner'ın montaj ve boyama süreciyle ilgili bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Ülkemizin gururu Türk Hava Yolları, siparişini verdiği 25'i kesin ve 5'i opsiyonel olmak üzere toplamda 30 adet Boeing 787-9 Dreamliner Rüya Uçak sayesinde daha önce hiç olmadığı kadar hızlı büyüyecek gibi gözüküyor.

Bu uçaklardan hâlihazırda 2'sini teslim almış olan THY'nın bir Dreamliner uçağı, geçtiğimiz haftalar içerisinde yapılan çekimler esnasında spot ışık kaynaklı kötü bir olay yaşamış ve camları erimişti. Uygun malzeme ve bu uçak için kalifiye teknisyen bulunmaması sebebiyle yurt dışından gelen ekipler tarafından bu hata, kısa süre içerisinde giderilmişti.

Resmî Twitter hesabı üzerinden bugün yaptığı paylaşımla gündeme gelen THY, Rüya Uçak'larının parçalarının fabrikaya gelişinden başlayıp uçağın havalanmasına kadar geçen zamanı hızlı çekim ile gözler önüne seriyor.

THY Rüya Uçak içi

Son teknolojilerle donatılan Boeing 787-9 Dreamliner uçağın montaj ve boyama çalışmalarını detaylıca gösteren bu video ile Türk Hava Yolları, müşterilerini bu uçakla rüya gibi bir yolculuğa çıkaracağını söylüyor.

270'i ekonomi ve 30'u business klasmanında olmak üzere toplam 300 yolcuyu gövdesinde taşıyabilen ve 14.140 km gibi oldukça uzun bir menzile sahip olan Rüya Uçak için beklentiler de bir o kadar büyük.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/turkiye/thynin-ruya-ucak-tanitim-videosu,odxOq78obUWm437dHfvkJw
40
7
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
40
7
1
1
0