Titanfall'daki Hilecilerden Bıkan Bir Hacker, Sesini Duyurmak İçin Apex Legends'ı Hackledi

124
33
7
6
2
Oyundaki hilecilerden ve hackerlardan bıkan Titanfall oyuncuları, oyunun yapımcısı Respawn’ın bir başka oyunu Apex Legends’ı hackleyerek şikâyet mesajlarını yayınladı.

Eğer şu anda PC platformunda Apex Legends’a giriş yaparsanız varsayılan ekran yerine “savetitanfall.com” isimli bir linki gösteren ufak bir pencere ile karşılaşacaksınız. Bunun sebebi ise oyundaki hilecilerden bıkan Titanfall oyuncuları.

Titanfall’ı geliştiren Respawn firmasının bir diğer oyunu olan Apex Legends, Titanfall oyuncuları tarafından hacklendi. Hilecilerden bıkan Titanfall hayranları, geliştiriciler kendilerini dinlemedikleri için kamuoyuna bu durumu Apex Legends’ta mesajlarını yayınlayarak duyurdular.

“Konuşmamız gerek Respawn”

apex legends

Apex Legends’a girdiğinizde beliren linkteki siteye girdiğiniz zaman mesajda oyuncuların serzenişlerini görüyorsunuz:

Titanfall, birçok oyuncu tarafından sevilen bir seri ve oyundaki hileciler gittikçe çoğalıyor. Titanfall topluluğu Respawn’a bu durum hakkında 3 yıldan uzun bir süredir yakınıyor ancak geri dönüş alamıyor. Bugün oyun hâlâ satılıyor ancak oynanılabilir durumda değil. Artık konuşmanın vakti geldi.

Şu anda Titanfall 1 PC platformunda tamamen oynanamaz durumda, oyun hileci dolu. Bu sorun yıllardır devam ediyor ve Respawn durumdan haberi yokmuş gibi davranmaya devam ediyor.”

Geliştirici Respawn’dan ise henüz bir açıklama yapılmadı. Apex Legends’taki bu açılır pencere de henüz giderilmedi.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2021-07-04-a-hacker-has-hacked-apex-legends-to-complain-about-titanfall-hackers
124
33
7
6
2
Emoji İle Tepki Ver
124
33
7
6
2