Twitter'ın Tasarımını Eskiye Döndüren Eklenti: GoodTwitter

17
3
2
1
1
Masaüstü için Twitter, artık Twitter uygulamasına benzer bir tasarıma sahip. Twitter'ın "eski günlerine" atıfta bulunan kullanıcılar için bir eklenti yayınlayan geliştirici, eski Twitter tasarımını kullanıcılara sunuyor.

Twitter'ın sitesinin teması değiştikten sonra birçok kişi, Twitter'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Twitter'ın temasının Facebook'a benzediğini ya da Twitter'ın mobil versiyonuyla tamamen aynı olduğunu söyleyenler oldukça ciddi sayıda. Mozilla Firefox ve Chrome eklentisi GoodTwitter, internet tarayıcısının Twitter'ın eski tasarımına geri dönmesini sağlıyor. Bir açık kaynak eklentisi olarak ücretsiz indirilebilen eklenti, tarayıcı isteklerini ayarlayarak eski Twitter'ı kullanıma sunuyor. 

Başlangıçta Twitter; yeni özelliklerin eklenmesiyle birlikte güncellenmiş masaüstü tasarımının, hızın artmasına yardımcı olacağını ve bu tasarımın, yeni özelliklerin daha hızlı yayılmasını sağladığını söyledi. Güncelleme, platformun 7 yıl içindeki masaüstü sürümüne yapılan ilk büyük tasarım değişikliği oldu.

eski twitter

Bir eklenti geliştiricisi tarafından tasarlanan uzantı, yeni tasarımın başlamasından birkaç gün sonra zaten 1.7 sürümüne geçiş yaptı. Ayrıca kopyalayıp yapıştırma yetersizliği de dâhil olmak üzere orijinal uzantıdaki birkaç hata giderildi. Şimdiyse uzantının 4,7 yıldız derecelendirmesi bulunuyor. Eklentiyi edinmek isteyen Google Chrome kullanıcılarının buraya, Mozilla Firefox kullanıcılarının da buraya tıklayarak gidecekleri sayfadan eklentiyi ücretsiz olarak indirebileceklerini ekleyelim.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/social-media/how-to-go-back-to-old-twitter-design/
17
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
1
1