Sağlık Bakanlığı, Aşı Karşıtlığını Azaltmak İçin Birçok Ünlü İsmin Yer Aldığı Kamu Spotları Paylaştı

45
16
8
1
0
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından ünlü isimlerin içinde bulunduğu kamu spotu videolarını paylaştı. Paylaşılan videolara ek olarak Cem Yılmaz'ın kendi kişisel hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım bulunuyor.

Son aylarda gündemden düşmeyen konulardan biri, ’pandemiyi bitirecek olan aşılar’ oldu. Aşıda yaş sınırının hızla düşmesi ve bu sayede aşıların daha çok kişiye daha kısa sürede ulaşıyor olması büyük bir kesimi sevindiriyor olsa da aşının güvenliğinden emin olmayan birçok kişi de bulunuyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bilinçsizce veya bilinçli şekilde alınan bu aşı karşıtı tavrın önüne geçmek adına ünlü isimleri içinde bulunduran kamu spotlarını Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Bu isimler arasında Cem Yılmaz ve Şener Şen de bulunuyor. İşte yapılan paylaşımlar:

“Bu destek için “para” aldığımızı düşünmek için gerçekten aptal olmak gerekir.”

Cem Yılmaz Paylaşım

Yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz, Sağlık Bakanlığı'na bu desteği sağlama imkanını verdiği için teşekkür ediyor. Buna ek olarak videoda konuşması karşılığında para aldığını düşünen insanlara ise “Bu destek için 'para' aldığımızı düşünmek için gerçekten aptal olmak gerekir” şeklinde yanıt veriyor.

"Şakası yok ama çaresi var"

Tweet’i görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın.

Paylaşılan videoda Cem YılmazKorona virüsün şakası yok ama çaresi var. Sağlıklı günlerimize hemen geri dönebilmek için lütfen aşılarımızı olalım.” sözleriyle tüm bireyleri aşı olmaya davet ediyor. Cem Yılmaz’dan sonra Dr. Mehmet Öz karşımıza çıkıyor.

"Şimdi Sıra Sizde"

Tweet’i görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın.

Dr. Mehmet Öz, paylaşılan videoda, sağlık çalışanlarının ve bilim insanlarının üstlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiklerini belirtiyor. Dr. Mehmet Öz, bu bağlamda sıranın bireylere geçtiğini söyleyerek pandemiyi sona erdirmek için herkesi aşı olmaya davet ediyor.

”Bugün alkışlar bize değil, hepimizin sağlığını koruyarak aşı olanlara”

Tweet’i görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın.

Haluk Bilginer, “Bilimin gösterdiği yolun sonu sanata çıkacak” şeklinde başladığı konuşmasını, “Aşıyla pandemi son bulacak, perdelerimiz yine açılacak. Bugün alkışlar bize değil, hepimizin sağlığını koruyarak aşı olanlara” şeklinde bitiriyor.

“Filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde”

Tweet’i görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın.

Ezgi Mola, pandemi döneminde sadece filmlerde görülecek türden şeyler yaşadığımızı fakat bu filmin sonunu değiştirmenin bizim elimizde olduğunu belirterek insanları aşı olmaya davet ediyor.

“Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için…”

Tweet’i görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın.

Son olarak sevilen isimlerden Şener Şen karşımızda. Videoda Şener Şen, pandemi sebebiyle kapatılan sinema salonlarında, konserlerde ve tiyatrolarda yeniden buluşabilmek için herkesi aşı olmaya davet ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı, ünlü isimleri bulunduran kamu spotları bu şekildeydi. Aşılar hakkında siz de fikirlerinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz. Ülkemizde yapılan aşılar hakkında yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlere aktarıyor olacağız.

45
16
8
1
0
Emoji İle Tepki Ver
45
16
8
1
0