VAIO, Pastel Renklere Sahip, Düşük Özellikli / Yüksek Fiyatlı Dizüstü Bilgisayarlarını Duyurdu

1
0
0
0
0
VAIO, müşteri yelpazesini daha genişleteceği, hoş renklere sahip C15 serisi dizüstü bilgisayarlarını duyurdu.

Bu zamana kadar genellikle iş hayatına uygun özelliklere ve tasarımlara sahip dizüstü bilgisayar üretimi yapan VAIO, bugün itibariyle duyurduğu C15 serisi bilgisayarlarıyla müşteri yelpazesini daha da genişletmeyi hedefliyor. Beyaz, bakır rengi, lacivert, gri, sarı, siyah ve turuncu renk alternatiflerine sahip C15 serisi dizüstü bilgisayarlarını duyuran VAIO, bu seriyi ‘modaya uygun PC’ olarak tanımlıyor. Zaten fiyatlar da buna göre uyarlanmış.

Örneğin C15 serisinin daha pastel renklere sahip olan versiyonları 641 dolardan satışa sunulacakken ‘yine aynı donanım özelliklerine sahip fakat daha ciddi görünümlü’ modellerin fiyatı 910 dolar olacak. Muhtemelen bu farkı belirleyen tek nokta renkler. Yani -zannediyorum ki- siyah ve beyaz renkli modellerin fiyatı 910 dolar olacak ve bu ürünler, Sony’nin tüm mağazalarında satışa sunulacak.

Özelliklerinin düşük olacağından bahsetmiştik. 15.5 inç büyüklüğünde ve 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde ekranı bulunan C15 serisinde, 4 GB RAM ve Intel Celeron 3215U işlemci olacak. Dilerseniz şu an için fiyatı belirli olmamakla birlikte biraz daha fazla ödeme yaparak aynı modelin 1080p ekranlı, 8 GB RAM’li ve Intel i3 işlemcili modellerinden bir tanesini tercih edebilirsiniz. Bu modellerin renkleri lacivert / gri ve beyaz / bakır olacak. 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0