Zombiler Yeniden Hortladı: 11 Yıllık Left 4 Dead 2'ye Güncelleme Geliyor

94
6
4
4
4
Valve, 2009 yılında piyasaya sürülen Left 4 Dead 2 isimli popüler oyunu için bir güncelleme hazırlığında olduğunu açıkladı. Valve'ın hazırladığı bir blog gönderisine göre bu güncelleme, topluluk üyeleri tarafından oluşturuldu. "The Last Stand" isimli güncelleme, kısa bir süre sonra kullanıma sunulacak.

Video oyun sektörünün bugünkü hale gelmesine çok önemli katkılarda bulunan Valve, bundan 12 yıl önce, 2008 yılında bir korku oyunu ile karşımıza çıkmıştı. Left 4 Dead olarak isimlendirilen bu oyuna gösterilen yoğun ilgi, geliştirici ekibin dikkatinden kaçmadı ve oyunseverler, 2009 yılında da Left 4 Dead 2 ile tanışma imkanı yakalamışlardı. Tam 11 yıl sonra Valve bugün, Left 4 Dead 2 için yeni bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu.

Valve tarafından hazırlanan bir blog gönderisinde yer alan bilgilere göre geliştirici ekip, ilerleyen dönemlerde "The Last Stand" isimli bir güncelleme ile Left 4 Dead 2 hayranlarının yüzünü güldürecek. Şirket, yaklaşmakta olan güncellemenin neler sunacağına dair herhangi bir açıklamada bulunmazken, bu güncellemenin topluluk üyeleri tarafından oluşturulduğunu ifade ediyor.

Left 4 Dead

Left 4 Dead serisi, zombi istilasına uğramış olan bir dünyayı konu ediniyor. Bir enfeksiyon neticesinde zombi haline dönüşen onlarca yaratığa karşı çıkmanız gereken bu oyunda, temel göreviniz tüm zombileri yok etmeye çalışmak. Üstelik çevrimiçi olarak da oynayabileceğiniz bu oyun, 2009 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen hala oyuncu toplayabiliyor.

Left 4 Dead 2'nin The Last Stand isimli güncellemesi için bir de tanıtım videosu hazırlanmış. Fazlasıyla kısa süreli hazırlanan bu video, oyunun gerilim dolu atmosferini bir kez daha hatırlatıyor ancak güncellemenin neler sunacağına dair en ufak bir ipucu bile sunmuyor. Ancak tanıtım videosunun en sonunda, güncellemenin çok yakında oyunseverlere sunulacağı vurgulanıyor. Bu vurgunun Left 4 Dead 2 hayranlarını biraz daha heyecanlandıracağı aşikar.

Left 4 Dead: The Last Stand güncellemesi için hazırlanan tanıtım videosu

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2020-08-27-11-years-later-valve-is-updating-left-4-dead-2
94
6
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
94
6
4
4
4