vivo'nun Yakında Tanıtılacak Akıllı Telefonu Y20, Yeni Bir Sertifika Aldı

4
1
1
1
0
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi vivo'nun önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen akıllı telefonu Y20, Endonezya'nın sertifika platformu SDPPI'da ortaya çıktı. 'V2027A' model numarasıyla görüntülenen akıllı telefonun teknik özellik detayları paylaşılmadı.

Akıllı telefon sektörünün son dönemlerdeki önemli oyuncularından biri olan vivo, çift ön kamerası ve özellikleriyle dikkat çeken akıllı telefonu S7 5G'yi geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Sektördeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çinli şirket, şimdi de geçen yılın kasım ayında piyasaya çıkan vivo Y19'un halefi olan Y20 modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Teknik özellikleri ya da tanıtım tarihi hakkında pek fazla bir şey bilmediğimiz akıllı telefon, Endonezya'nın sertifika platformu SDPPI'da ortaya çıktı. Yapılan listelemede cihazın teknik özelliklerine dair herhangi bir detay paylaşılmadı ancak model numarasının 'V2027A' olduğu doğrulandı.

Vivo Y20'de yer alması beklenen teknik özellikler:

vivo y20 geekbench

Söz konusu akıllı telefon, geçtiğimiz temmuz ayında 'vivo V2027' olarak görülmüştü. Listeye göre cihaz, gücünü Qualcomm'un temel frekans hızı 1,8 GHz olan sekiz çekirdekli bir işlemciden alıyor. 'Bengal' kod adıyla bilinen bu yonga setinin, Snapdragon 662 mobil platformuna ait olabileceği iddia ediliyor. Bununla birlikte bazı raporlarda telefonun Snapdragon 460 yonga setine sahip olabileceğinden de bahsediliyor.

Bellek kısmına bakacak olursak Geekbench listesi, telefonun 4 GB RAM'e sahip olduğunu ortaya koydu. Bununla birlikte cihazın, işletim sistemi olarak en güncel Android 10 üzerine kurulu olması bekleniyor. Akıllı telefonun fiyatı ya da tanıtım tarihine dair ise şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Vivo Y19 özellikleri:

vivo y19

Çentik tasarımlı ve Full HD+ çözünürlüğü destekleyen 6,53 inçlik IPS LCD bir ekrana sahip olan vivo Y19, gücünü 6 GB RAM ile eşleştirilmiş Helio P65 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte telefonda 128 GB dahili depolama ve microSD kart desteği de yer alıyor.

2019 yılında piyasaya sürüldüğünde Android 9 Pie tabanlı Funtouch 9.2 işletim sistemiyle piyasaya sürülen akıllı telefon, kamera tarafında 16 MP + 8 MP + 2 MP olmak üzere üçlü arka kamera kurulumuna sahip. Telefon, ayrıca 18 W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh'lik bir bataryayı da bünyesinde barındırıyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/15/vivo-y20-bags-vital-certification-launch-could-be-drawing-near/
4
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
1
0