Volkswagen'in Yeni Elektrikli Aracı ID.3'ün İç Tasarımı 'Yanlışlıkla' Ortaya Çıktı

18
7
3
1
1
Volkswagen'in önümüzdeki aylarda satışa sunmayı planladığı yeni elektrikli aracı ID.3 hakkında yeni detaylar açığa çıktı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yeni nesil elektrikli aracı ID.3'ün kamuflajlı videosunu yanlışlıkla paylaşan Volkswagen, bu olaydan birkaç gün sonra aracın bazı detaylarını resmi olarak açıklamıştı.

'Yanlışlıkla' yayınlanan bir videoda Volkswagen ID.3'ün iç tasarımı gözler önüne serildi. Hızlıca ekran görüntüleri alınan video, kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı. Volkswagen'in Eylül ayında düzenlenecek Frankfurt Motor Show'da resmen tanıtacağı ID.3'ün iç tasarımı, bu görüntülerle birlikte çok net bir şekilde açığa çıktı.

vw id3

Seat'ın El-Born adlı konsept aracıyla oldukça benzer bir iç tasarıma sahip olan Volkswagen ID.3; otomatik cruise control ve şerit destek sistemi, hız, menzil ve son olarak navigasyon amaçlı olmak üzere üç farklı ekranla karşımıza çıkıyor. Vites göstergelerini bile ekrana yerleştiren Volkswagen, yeni aracı için oldukça fütüristik bir tasarıma imza atmış.

natural voice control

"Natural Voice Control", yani Doğal Ses Kontrolü adlı bir özelliğin de adının geçtiği videoda, "Merhaba ID, üşüdüm" gibi komutlar vermeniz durumunda aracın sıcaklık derecesini ayarlayarak "Sıcaklık yakında yükselecek" gibi bilgilendirmeler yapıldığı gibi oldukça hoş detaylar yer alıyor. 

vw id3

Üç farklı versiyonla kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Volkswagen ID.3'ün en üst modeli, 77 kWh bataryasıyla 550 km'ye kadar menzil sunacak. 204 beygir gücünde elektrikli motora sahip olacak ID.3 hakkında diğer tüm detaylar Frankfurt Motor Show'da belli olacak.

Kaynak : https://www.autoblog.com/2019/07/14/vw-id3-dash-leaked/
18
7
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
7
3
1
1