WhatsApp'a Uygulama İçi Web Tarayıcısı Geliyor

31
17
13
6
2
WhatsApp, Android beta sürümünü güncelleyerek uygulama içi tarayıcı özelliğini uygulama kodları arasına ekledi.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için uygulamaya yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Google Play Beta Programı aracılığıyla Android beta uygulamasını 2.19.74 sürümüne güncelleyen şirket, kullanıcıların fazlasıyla seveceği bir özelliği uygulama kodlarına eklemiş durumda.

2.19.74 güncellemesi ile birlikte WhatsApp’a uygulama içi tarayıcı özelliği eklenmiş durumda. Bu özellik sayesinde herhangi bir WhatsApp sohbeti içinden bir bağlantı gönderdiğinizde ya da aldığınızda, bağlantıyı WhatsApp’ta açılacak bir web tarayıcı sayfasında açabilirsiniz. Bu sayede bağlantının güvenliği de kontrol edilmiş olacak.

WhatsApp’ın uygulama içi tarayıcısı, kullandığınız harici tarayıcıya bağlı olmayacağından tarayıcı verilerinizin WhatsApp tarafından öğrenilmesi gibi bir şey söz konusu olmayacak. Ancak özellik şu an için deaktif durumda ve şirket tarafından geliştirilmeye devam ediyor. WhatsApp’ın bu özelliği ne zaman aktif edeceği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-19-74-whats-new/
31
17
13
6
2
Emoji İle Tepki Ver
31
17
13
6
2