Mark Zuckerberg Duyurdu: WhatsApp'a Çoklu Hesap Desteği Geldi!

7
5
2
2
0
WhatsApp'ın birkaç ay önce test ettiği çoklu hesap desteği, kullanıcılara ulaşmaya başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan isim, bizzat Mark Zuckerberg oldu.

Bundan birkaç ay önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a çoklu hesap desteği geleceğinden bahsetmiştik. Bu özellik, bir akıllı telefonda birden çok WhatsApp hesabının aynı anda kullanılabilmesini sağlayacaktı. Şimdi, bu önemli özellikle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Facebook'ta WhatsApp'ın çoklu hesap desteğine ilişkin bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, özelliğin çok yakında tüm kullanıcılara ulaşacağı belirtildi. WhatsApp'ın çoklu hesap desteği, birden çok numara kullananları mest edecek gibi görünüyor.

Peki WhatsApp'ın çoklu hesap desteği nasıl çalışacak?

WhatsApp

İlk kez WhatsApp Business'ın 2.23.13.5 kodlu Android beta sürümünde tespit edilen özellik, oldukça basit bir şekilde çalışacak. Hesap ayarları bölümünde yeni bir seçenek görmeye başlayacak olan kullanıcı, uygulamaya yeni bir hesap ekleyebilecek. Bu hesabın ekleme süreci, bir WhatsApp hesabının aktifleştirilmesi ile aynı olacak. Numara girilecek, doğrulama yapılacak ve ikinci WhatsApp hesabı, tek bir uygulamada çalışmaya başlayacak.

WhatsApp'ın yeni özelliği, Mark Zuckerberg tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılara ulaşmaya başladı. Dağıtım süreci tamamlandığında tüm WhatsApp kullanıcıları, tek bir uygulamada iki WhatsApp hesabını etkinleştirebilecekler. Kullanıcı, uygulama içinden hesaplar arası geçiş yapacak ve böylelikle mesajların birbirine girmesi de önlenmiş olacak.

7
5
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
7
5
2
2
0